Neler Yeni

Glorious Model O Minus Gaming Mouse Fiyatı Düşmüş!

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hocam kendimde deneyimledim 3360 ve üstü sensörlerin hiç bir farkı yok. Neye dayanarak yapıyorsunuz yorumları?
Zaten üst düzey e-sporda bile aman aman etki etmez. Mesele fiyatta bitiyor. 3360 Sensör için bayağı pahalı bir model. Belki de click button larında bilmediğim özellikler vardır da o yüzden fiyatı böyledir. Bilmiyorum.

Dambıldor

80+ Silver
Zaten üst düzey e-sporda bile aman aman etki etmez. Mesele fiyatta bitiyor. 3360 Sensör için bayağı pahalı bir model. Belki de click button larında bilmediğim özellikler vardır da o yüzden fiyatı böyledir. Bilmiyorum.
Fiyatı ne kadardı bilmiyorum ama üstündeki paracord ptfe skatezler felan ayrı alırsan 25 dolar civarı tutuyor o yüzden 400 500 civarı fingertip claw için alınabilir bence.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Fiyatı ne kadardı bilmiyorum ama üstündeki paracord ptfe skatezler felan ayrı alırsan 25 dolar civarı tutuyor o yüzden 400 500 civarı fingertip claw için alınabilir bence.
Dediğim gibi, sensör adına konuştum, skatez ve click switchleri hakkında bilgim yok. O konuda üstün bir mouse ise alınabilirliği var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,385
Üyeler
167,970
Son üye
Emirr20
Top Bottom