Neler Yeni

Glorious Model O vs DeathAdder V2

Sorum başlıktaki gibi. Elim 19-20 cm civarı. Tutuş şeklimi bilmiyorum. Eski mouse ile palm tutarken, G102'nin küçüklüğü nedeniyle claw tutuyorum. Yani ikisine de uygun olması önemli. Kulaklığım Razer olduğu için takım olması adına DeathAdder V2 alabilirim fakat Glorious Model O da çok beğendiğim bir mouse. Siz hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sorum başlıktaki gibi. Elim 19-20 cm civarı. Tutuş şeklimi bilmiyorum. Eski mouse ile palm tutarken, G102'nin küçüklüğü nedeniyle claw tutuyorum. Yani ikisine de uygun olması önemli. Kulaklığım Razer olduğu için takım olması adına DeathAdder V2 alabilirim fakat Glorious Model O da çok beğendiğim bir mouse. Siz hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.

Her ikisini de Claw ve Palm şeklinde tutabilirsin.
Sensör olarak Deathadder V2 çok çok daha iyi, seçimini Razer'dan yöne yapmanı öneririm.

Sensei123

80+ Bronze

Model O da clawda daha çok rahat edersin, Dav2 de palmda daha çok rahat edersin. Dav2 nin sensörü daha iyi almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,686
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~
Top Bottom