❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

alalım mı?

Razer Mamba Elite kablolu var memnunum ama kablosuz ve daha hafif modele geçesim var, değişmeye değer mi?
Hocam kablosuz almak isterseniz ve bütçe buysa alınabilir ama o fareden sonra çok tatmin etmeyebilir, kablosuz olma ve ağırlık dışında bir avantajı yok. İsterseniz kaliteli bir skatez alın, kablo tutucu vs de düşünülebilir ek olarak. Çok mantıklı değil bence razerdan geçmek.

Bunlar kesin bayram öncesi milletten parayı kırıp, bayram boyunca parayı dönderip bayram sonrası iade yapacaklar. Alacaklar kredi kartı ile alsın, en azından nakitiniz 10-12 gün boş yere beklememiş olur.
Hocam ürünler müşteriye teslimden sonra min 14 gün sonra satıcının hesabında. Bu muhtemelen yanlış fiyat bu yüzden iptal edilir paran 2-3 güne hesapta

Hocam kablosuz almak isterseniz ve bütçe buysa alınabilir ama o fareden sonra çok tatmin etmeyebilir, kablosuz olma ve ağırlık dışında bir avantajı yok. İsterseniz kaliteli bir skatez alın, kablo tutucu vs de düşünülebilir ek olarak. Çok mantıklı değil bence razerdan geçmek.
Teşekkürler cevap için. Son zamanlarda kayganlığı azaldı muhtemelen mouse pad imden ama skatez denen şeyi değiştirsem kayganlık artar heralde. Nerden alabilirim kaliteli skatez?

Hocam ürünler müşteriye teslimden sonra min 14 gün sonra satıcının hesabında. Bu muhtemelen yanlış fiyat bu yüzden iptal edilir paran 2-3 güne hesapta
Bunu mağaza için değil Pazarama için söylemiştim zaten. 6 Şubat depreminden hemen önce bu şekilde bir indirimden 5K'lık ürün aldım aynı gün iptal edildi. Pazarama paramı tam 23 gün sonra iade etti. Elli kere arayıp depremzedeyim, nakite ihtiyacım var dememe rağmen 23 gün beklettiler. Böyle de kanı bozuklar maalesef.

Bunu mağaza için değil Pazarama için söylemiştim zaten. 6 Şubat depreminden hemen önce bu şekilde bir indirimden 5K'lık ürün aldım aynı gün iptal edildi. Pazarama paramı tam 23 gün sonra iade etti. Elli kere arayıp depremzedeyim, nakite ihtiyacım var dememe rağmen 23 gün beklettiler. Böyle de kanı bozuklar maalesef.
Agam bana olayları özet geçebilir misin 14 sayfa olmuşta :)

MT Bilişim güvenilir arkadaşlar. Ben blackshark v2x imi oradan aldım. trendyoldan da satış yapıyor.

Bu siteye ne zaman girsem para harcıyorum, iyi mi kötü mü anlamadım :D
Model I vardı yine buradan almıştık yarı fiyatına, memnundum zaten.
Şaka bir yana bununda fiyatı iyi geldi 70 tl de kod verdi (pzr70), 879'a geldi, paylaşım için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,766
Üyeler
187,981
Son üye
bilgilendirme36
Geri