DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,541
Fury Z'yi technopata gir bilgili herkes önerirGlorious u fazla kişi öneriyor ondan biraz daha cazip geliyor bana
Fury Z'yi technopata gir bilgili herkes önerirGlorious u fazla kişi öneriyor ondan biraz daha cazip geliyor bana
peki mouse pad önerin varmı bendeki şuan dandik rbgli diye aldığım bir mouse pad ama değiştirmek istiyorumİşin gerçeği de şu, evet temizliği çok kötü ama mouse çok hafif, rahat çok güzel ben memnunum![]()
İşin gerçeği de şu, evet temizliği çok kötü ama mouse çok hafif, rahat çok güzel ben memnunum![]()
peki mouse pad nasıl bir şey alabilirim önerebileceğin bir şey varmı ?Ne kadar pislik içinde olup hoş gözükmese de mouse bence harika. Tavsiye ederim.
Ben sıradan bir mouse pad kullanıyorum. Maalesef yok hayırpeki mouse pad nasıl bir şey alabilirim önerebileceğin bir şey varmı ?
teşekkürler genede mouse içinde yardımcı oldun saolBen sıradan bir mouse pad kullanıyorum. Maalesef yok hayır![]()
1100 e düştü çektim direk1000 TL üstü olursa Fury Z alırdım ben.
Hayırlı olsun bence Fury Z daha güzel ama, siz bilirsiniz.teşekkürler genede mouse içinde yardımcı oldun saol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1100 e düştü çektim direk