Neler Yeni

Çözüldü✓ Glorious Mouse Pc Kapanınca Kapanmıyor

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Selamlar , glorious model o wireless kullanıyorum fakat pcyi kapatınca mouse kapanmıyor çalışmaya devam ediyor , altındaki tuştan kapatmam gerekiyor illaki , nasıl kendini otomatik kapatmasını ayarlayabilirim? Kablo takılı ikende ayrı sorun var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar , glorious model o wireless kullanıyorum fakat pcyi kapatınca mouse kapanmıyor çalışmaya devam ediyor , altındaki tuştan kapatmam gerekiyor illaki , nasıl kendini otomatik kapatmasını ayarlayabilirim? Kablo takılı ikende ayrı sorun var
+Işıklarda yanıyor fakat ben zaten mouse'un direkt kapanmasını istiyorum

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r

pil ayarlarında hızlı uyandır diye bişi vardı adını tam hatırlamıyorum onu kapatman lazım (hızlı açılması için pc tam kapatmıyo kendini)

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
İşaretlediğim kısımdan ayarlayabilirsiniz.
1674061489785.png

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
elinle kapat yani üşengeç olma bu kadar

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Hocam onu zaten açtım 1 min olarak ayarladım ama o sadece ışıkları kapatıyor mouse yine kapanmıyor ya
Kapanıyor, size kapanmıyormuş gibi geliyor. Mouse hareketi algılayıp mouseu aktif ediyor. Yoksa imkanı yok benim mouseun 4 gün şarjının gitmesinin.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Furkan Demirtaş

Biosta onunla ilgili bir ayar vardı onu değiştirmek gerekiyordu da adı neydi şimdi hatırlayamadım, benim mouse ta öyle oluyordu

Kapanıyor, size kapanmıyormuş gibi geliyor. Mouse hareketi algılayıp mouseu aktif ediyor. Yoksa imkanı yok benim mouseun 4 gün şarjının gitmesinin.
Sorun da orada, arkadaşın pc si kapalı iken de çalışıyormuş

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Süreyi 1 dakikaya ayarladiktan sonra kapanıyor. Mouse hareket ettirildiğinde tekrar açılıyor. PC kapalıyken çalıştığını nasıl anlıyorsun ışıkları mi sönmemiş oluyor?

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
biostan erp yada deep sleep s4/s5 açacaksınız

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Süreyi 1 dakikaya ayarladiktan sonra kapanıyor. Mouse hareket ettirildiğinde tekrar açılıyor. PC kapalıyken çalıştığını nasıl anlıyorsun ışıkları mi sönmemiş oluyor?
Hocam pc kapalıyken çalışmaya devam ediyor , o uygulamadaki ayar sadece ışıklar için işte sorunda orda , yani kapatıp açmak kolay ama alttaki tuş pek güvenilir gözükmüyor o yüzden sorayım dedim ayarı vs varmı diye

Gloriousa mail attım şu yanıt geldi galiba kapanmıyormuş hiçbir şekilde tamamen :
1674069427855.png

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
PC kapalıyken çalıştığını nasıl anlıyorsun? Monitör gibi düşün pcyi kapattığında stand by konumda bekliyor pcyi açtığında aktif oluyor. Fiziksel bir switch olduğundan ötürü tamamen kapatamazsin zaten tuşu kapalı konuma getirmeden.

G pro wireless var bende de. Pcyi kapattığımda veya bir süre dokunmadığımda ışıkları sönüyor. Tekrar dokunduğumda açılıyor. Bazen tuş ile kapatıyorum ama batarya süresinde kayda değer bir fark göremedim şimdiye dek o yüzden çok üstüne düşmüyorum.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
PC kapalıyken çalıştığını nasıl anlıyorsun? Monitör gibi düşün pcyi kapattığında stand by konumda bekliyor pcyi açtığında aktif oluyor. Fiziksel bir switch olduğundan ötürü tamamen kapatamazsin zaten tuşu kapalı konuma getirmeden.

G pro wireless var bende de. Pcyi kapattığımda veya bir süre dokunmadığımda ışıkları sönüyor. Tekrar dokunduğumda açılıyor. Bazen tuş ile kapatıyorum ama batarya süresinde kayda değer bir fark göremedim şimdiye dek o yüzden çok üstüne düşmüyorum.
Hocam uygulamada sadece ışıklandırmanın kapandığı yazıyor o yüzden

Top Bottom