https://www.amazon.com.tr/Glorious-...uMi8Gmudi&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&th=1
bu kablosuz mouse alınır mı? arkadaşlar ? gecikme yaparmı kablosuz diye
cs2 oynuyorum valo oynuyorum gecikme önemli
https://www.amazon.com.tr/Glorious-PC-Gaming-Race-kablosuz/dp/B08HR84S47/ref=sr_1_1_sspa?crid=18GMW07NJK3Y7&dib=eyJ2IjoiMSJ9.TbTAVPq8Uspj7kTVEW6KtatksMiIKWpTJ6E6ihChcOymiGgciaMv80N8s_4a4djzv-aqaCK7ffoGyK9wiz1_i1QkZjL4rogJIpdCAaO_83FMYX67hbb9vIWdGDAbyuNn1hTN4GVw8pXEXmzpPTID-LLtgbZhiOA4dFQ8jg1ASVHF58ODslwuhnkoCxZLrA1zSMnMLOFIYvRZdZVezeDNHYWh3ZdpHqv3V7VnK3dvZagYK67hi4MC-WWMaZ83tEThsbnt__GYHeYkEGl6nvrAhfCybUKB5P_exZFH_RVEi-g.BHR_wGgI3Vt4e8twDwudvqu69TFIyNCd5Vxe8haFkls&dib_tag=se&keywords=glorious+model+o+wireless&qid=1766864118&sprefix=gloruis+model+o+,aps,223&sr=8-1-spons&aref=juMi8Gmudi&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&th=1
Alma dostum. Bence alma. Sana yemin dahi ederim ki 5-6 aya kadar o mousenin O- modeli yani bir küçük modelini kullanıyordum. Almanı önermiyorum. Neden mi? Delikli yapı bir kere çok saçma. Aşırı pisleniyor. Temizlemesi çok zahmetli. Scroll tekerleği bir zaman sonra sapıtıyor. Aşağı kaydırmama rağmen saçma sapan hareketler yapıyordu. Mouse'yi bırakma sebebim şarj girişinin bozulması. Bu mouse'nin şarjı çok az gidiyor. O led'leri açarsan 3-5 saat anca dayanır. Dolayısıyla çok kez tak çıkar yapman gerekir. Ondan dolayı şarj girişi bozuldu. Bende o bahaneyle başka bir mouse'a geçtim. Bir de gariptir ki ben aldığımda 2.2k TL'ye almıştım. Her şey zamlanırken bunun fiyatı düşmüş. Daha az bütçeyle daha iyi bir mouse alabilirsin. Örneğin ATK Dragonfly A9 (https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse) Bu mouse bir kere delikli değil, sensörü kat kat daha iyi. İlla daha hafif olsun diyorsan bile A9 yine önde çünkü 16 gr daha hafif. Model o wireless bataryası 450 mAh iken A9'un 800 mAh. A9'un tek kötü yanı hatta A9'un değil ama Wraith sitesinde garanti ve iade hususunda bazı arkadaşlar sanırım sorun yaşamış. Ben olsam almazdım. Ama senin kararın.
aynısını önermişiz![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bence bu modeli al onun yerine. düşük gecikmeli, 800 mah bataryası ile uzun ömürlü oynayabilirsin. Bende var merak ettiğin soru olursa mutlaka sor.
Şuan 1550 lira tam bir fp ürünü diyebilirim. ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan ek indirim daha alırsın hemen hemen 1500e gelir bu fiyat bandında alabiliceğin en mantıklı seçim olur. ( İçerik üreticisi kodu. )![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bence bu modeli al onun yerine. düşük gecikmeli, 800 mah bataryası ile uzun ömürlü oynayabilirsin. Bende var merak ettiğin soru olursa mutlaka sor.
EvetDüzeltme A9 500 mah fakat 300 Tl daha pahalı model A9 Plus 800 Mah*
Ayrıca türkçeyi katlettiğim için koca forumdan özür dilerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynısını önermişiz![]()
aga amazondan almam lazım ya kartım yok papara kapandı diye ailem izin vermiyo amazon hepsiburada trendyol dışı sitelerden gloruis model o çokmu kötüŞuan 1550 lira tam bir fp ürünü diyebilirim. ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan ek indirim daha alırsın hemen hemen 1500e gelir bu fiyat bandında alabiliceğin en mantıklı seçim olur. ( İçerik üreticisi kodu. )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet![]()
![]()
Wraith tamamen türk markası ve güvenilir. Babamın markası değil, 30'dan fazla ürün alıp deneyimledim. Bugüne kadar iade ile bir sorun yaşamadım çok şükür ama burası tamamen güvenilir. Sıkıntı yaşamazsın.aga amazondan almam lazım ya kartım yok papara kapandı diye ailem izin vermiyo amazon hepsiburada trendyol dışı sitelerden gloruis model o çokmu kötü
aga glorius model o sevdim yani tasarımı hoşuma gitti hiç mi alınamz yani çok mu kötüWraith tamamen türk markası ve güvenilir. Babamın markası değil, 30'dan fazla ürün alıp deneyimledim. Bugüne kadar iade ile bir sorun yaşamadım çok şükür ama burası tamamen güvenilir. Sıkıntı yaşamazsın.
Diğer arkadaşın bahsettiği sorunlar ortada ben olsam hiç bulaşmazdım. Direk a9 alır geçerimaga glorius model o sevdim yani tasarımı hoşuma gitti hiç mi alınamz yani çok mu kötü
bro bişe sorcam kablolu mouse kullanılırmı sence ben razer cobra aldım kablolu halini 1 seneye bozuldu çöpe attımDiğer arkadaşın bahsettiği sorunlar ortada ben olsam hiç bulaşmazdım. Direk a9 alır geçerim
Kişiden kişiye değişir fakat bu devirde kablolu mouse kullanan kalmadı.bro bişe sorcam kablolu mouse kullanılırmı sence ben razer cobra aldım kablolu halini 1 seneye bozuldu çöpe attım