Neler Yeni

gluten hassasiyeti ürünleri nerden bulunur?

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
grupta egzama ile ilgili çok başlık açılmıştı bende de egzama vardı. sonradan fark ettim ki gluten hassasiyetim varmış. glutensiz ürünler tükettikten sonra egzama düzeldi. belki alerjiniz varsa buna dikkat ediniz. yaşam kalitesini düşürüyor. ancak glutensiz ürünlere ulaşım zor. parası önemli değil glutensiz ürünleri nereden bulabilirim acaba?

Critaes

80+ Bronze
Evet arayıp bulmak çok zor ciddi anlamda, ben instagramda @cemozkook takip ediyorum. Kaydedilmiş storylerinde hem gıda, hem de doğal bakım vb. linkleri bulunuyor ve tavsiyeleri de hayat kurtarıcı. Bende beslenme düzeni ve doğal bakım ürünleriyle hem yüzümde eskisi gibi pul pul dökünmeler olmuyor hem de karnım sürekli şiş oluyordu hazımsızlık vb. glutensiz ve paketli,rafine gıdaları bıraktıksan sonra ciddi anlamda düzeldi.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet arayıp bulmak çok zor ciddi anlamda, ben instagramda @cemozkook takip ediyorum. Kaydedilmiş storylerinde hem gıda, hem de doğal bakım vb. linkleri bulunuyor ve tavsiyeleri de hayat kurtarıcı. Bende beslenme düzeni ve doğal bakım ürünleriyle hem yüzümde eskisi gibi pul pul dökünmeler olmuyor hem de karnım sürekli şiş oluyordu hazımsızlık vb. glutensiz ve paketli,rafine gıdaları bıraktıksan sonra ciddi anlamda düzeldi.
bende aynısıydım glutensiz beslenmeye başlayınca yüzüm tertemiz oldu. biraz araştırdım migros yada carrefaur sa da var ürünler

Top Bottom