Neler Yeni

Gmail hesabı çalmayı bilen varsa yazabilrmi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
hocam burada ndeneşimiştim işe yaramamıştı
Çok büyük ihtimalle mailiniz kara listeye alınmış aynısı bana da olmuştu. Herhangi yaptığınız uygunsuz hesabınızın kapatılmasına yol açacak bir şey yaptınız mı

ILLEGALL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emre Akdağ
Çok büyük ihtimalle mailiniz kara listeye alınmış aynısı bana da olmuştu. Herhangi yaptığınız uygunsuz hesabınızın kapatılmasına yol açacak bir şey yaptınız mı
hayır hocam dershaneden geldim pc yi açtım chrome sıfırlanmış hesabıma girmeye çalıştığımda böyle hata veriyordu

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
hayır hocam dershaneden geldim pc yi açtım chrome sıfırlanmış hesabıma girmeye çalıştığımda böyle hata veriyordu
Daha fazla bir bilgim yok hocam kusura bakmayın. Ama dediğim gibi, hatırlamadığınız bir sebepten ötürü büyük ihtimalle

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
hocam örnek yazı gönderecektiniz
hocam giriş yaptığınızda normalde bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz gibi bir yazı gelmesi gerekirdi. Benim hesabımda öyle olmuştu

ILLEGALL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emre Akdağ
hocam giriş yaptığınızda normalde bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz gibi bir yazı gelmesi gerekirdi. Benim hesabımda öyle olmuştu
öyle bir yazı çıkmıyo

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Kendine bir Mail gönder. Gönderdiğin Mail için ulaşılamadı raporu alırsan, eski adresin kapatılmış muhtemelen. Bir yıl veya 6 ay sonra aynı isim ile yeniden açarsın.

ILLEGALL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emre Akdağ
Kendine bir Mail gönder. Gönderdiğin Mail için ulaşılamadı raporu alırsan, eski adresin kapatılmış muhtemelen. Bir yıl veya 6 ay sonra aynı isim ile yeniden açarsın.
hocam gönderildi

Top Bottom