GMPODS Çıkıyor!!

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,380
Dostlar Türkiye'de bana göre en başarılı üreticilerden biri olan general Mobile in böyle bir kulaklikta çıkarması gerçekten mutluluk verici, yerli üretim olacağı için fiyatının düşük olacağını tahmin ediyorum. Yerli üretim derken tamamen yerli üretim olmasını bekleyemeyiz zaten, başka üreticiler de başka ülkelerde bulunan markaların mikrofon, kamera,lens vb parçaları kullandıklarını biliyoruz. Ancak fiyatı 99 TL civarında olursa alınabilir diyorum ne düşünüyorsunuz ?

Detaylar:https://www.generalmobile.com/tr/urunler/gmpods

Dostlar Türkiye'de bana göre en başarılı üreticilerden biri olan general Mobile in böyle bir kulaklikta çıkarması gerçekten mutluluk verici, yerli üretim olacağı için fiyatının düşük olacağını tahmin ediyorum. Yerli üretim derken tamamen yerli üretim olmasını bekleyemeyiz zaten, başka üreticiler de başka ülkelerde bulunan markaların mikrofon, kamera,lens vb parçaları kullandıklarını biliyoruz. Ancak fiyatı 99 TL civarında olursa alınabilir diyorum ne düşünüyorsunuz ?
katılıyorum

Detaylar:https://www.generalmobile.com/tr/urunler/gmpods
Fiyatı 189TL yazıyor sitesinde. Bence önce performansı görüp öyle fiyatı yorumlamak gerek.

Fiyatı 189TL yazıyor sitesinde. Bence önce performansı görüp öyle fiyatı yorumlamak gerek.
Ben göremedim açıkçası sitede resim atarmisiniz internette satın al vs yazdım çıkmadı

Xiaomi Redmi Airdots'u geçeceğini sanmıyorum.

Screenshot_1.png

-

fena değil gibi
100 TL altına düşerse artık piranha veya tws12 gibi modelli çakma kulaklıklar yerine tercih edilebilcek bir ürün
bakalım rakibi sayabileceğiz (fiyat anlamında) airdots ve airdots s modellerini sollayabilecekmi
General Mobile in kulaklıkları çok kaliteli oluyor umarım buda öyledir, 2 tane general Mobile telefon kullandım içinden çıkan kulaklıklar çok kaliteli hala kullaniyorum.

Geri