güzel bir marka muadillerine göre. Pc yi uzakdan kullanmayı seviyorsanız 27 2k monitör size kücük gelecektir kendimden biliyorum 31.5 almanızı tavsiye ederim. yayılıp dizi film hikayeli oyunHerkes hep bunu öneriyor neden acaba ?
9k ya en iyisi bu . Butceni yüksek görsem başka birsey önerecektimHerkes hep bunu öneriyor neden acaba ?
En iyi gideri olan dell diyorlar dayı doğrumu. Msi kullanıyorum va panel IPS geçsem hayatımda ne değişir.9k ya en iyisi bu . Butceni yüksek görsem başka birsey önerecektim
Ben de asus va kullanmıştım. Ips ye geçince daha renklinoldugunu farkettim .En iyi gideri olan dell diyorlar dayı doğrumu. Msi kullanıyorum va panel IPS geçsem hayatımda ne değişir.
Dell daha pahalı hocam. 11k mi neEn iyi gideri olan dell diyorlar dayı doğrumu. Msi kullanıyorum va panel IPS geçsem hayatımda ne değişir.
Hedefim 4k geçmek ama 4k geçerken tek gördüğüm yorum oled al oled al fiyatları oled tw ler ile aynı. Bütçeden dolayı IPS 4k bir monitör ilk önceliğim 2k artık kafiBen de asus va kullanmıştım. Ips ye geçince daha renklinoldugunu farkettim .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dell daha pahalı hocam. 11k mi ne
Oled daha canlı. Bi de 4k kalitesi eklenince . Ne film dizi izlenir . Hikayesi oyunlar oynanır. Ama fazla kullanıma gelmiyormuş.Hedefim 4k geçmek ama 4k geçerken tek gördüğüm yorum oled al oled al fiyatları oled tw ler ile aynı. Bütçeden dolayı IPS 4k bir monitör ilk önceliğim 2k artık kafi
Eğer elimdeki va yı satabilirsem aklımda bu ürün var.Oled daha canlı. Bi de 4k kalitesi eklenince . Ne film dizi izlenir . Hikayesi oyunlar oynanır. Ama fazla kullanıma gelmiyormuş.
Merhaba hocam bende 4070 süperli goat sistemi aldım ama benim ekran kartım Bi vızıltı sesi var.coil whine şeklinde sizdede varmı oyuna girince falan ses çıkmaya başlıyorGoat V4 Aldım Monitor önerir misiniz?. 2K
O kronik sorunmuş araştırdım zararı yok.Merhaba hocam bende 4070 süperli goat sistemi aldım ama benim ekran kartım Bi vızıltı sesi var.coil whine şeklinde sizdede varmı oyuna girince falan ses çıkmaya başlıyor