Epic gamesi açarken arkada 2-3 uygulama başlatıyorum.Daha epic yeni açılmış oluyorEpic games’in launcher ı açılırken zor olmuyor mu ? Sırf bu yuzden dolayı epic’den oyun almıyorum zamanında Nioh vermişlerdi oyun açılmıyordu.
Ben bu zamana kadar hiç oyun açılmama sorunu yaşamadım.Epic games’in launcher ı açılırken zor olmuyor mu ? Sırf bu yuzden dolayı epic’den oyun almıyorum zamanında Nioh vermişlerdi oyun açılmıyordu.
Burda konuları açmıştım: https://forum.donanimarsivi.com/konu/nioh-donma-sorunu-nasil-coezueluer.445494/Ben bu zamana kadar hiç oyun açılmama sorunu yaşamadım.
Epic games’in launcher ı açılırken zor olmuyor mu ? Sırf bu yuzden dolayı epic’den oyun almıyorum zamanında Nioh vermişlerdi oyun açılmıyordu.
Bu ifade bana biraz abartılı geldiEpic gamesi açarken arkada 2-3 uygulama başlatıyorum.Daha epic yeni açılmış oluyor
Bunların launcher la alakası var mı bilmiyorum.
Zaten abartı. Epic games bende 5 saniyede açılıyor.Bu ifade bana biraz abartılı geldi
Hayır ciddiyim.Bu ifade bana biraz abartılı geldi
bende geç açılıyor ozamanBunların launcher la alakası var mı bilmiyorum.
Zaten abartı. Epic games bende 5 saniyede açılıyor.
satan var mı bilmiyorum ama papara cashback olayı aklında olsun 20 lirası geri gelir en azından yüzde 10 var her ay max 20 TL'ye kadar sadece normal kartlarda geçerli sanal kartla olmuyorgod of war’ın steam için key satan bir yer var mı bildiğiniz 197 TL den daha ucuz olan
yada konu açarsan 1-2 foruma parasını nakite çevirmek isteyen çıkar belki indirimli atarsatan var mı bilmiyorum ama papara cashback olayı aklında olsun 20 lirası geri gelir en azından yüzde 10 var her ay max 20 TL'ye kadar sadece normal kartlarda geçerli sanal kartla olmuyor