İntel. 80+ Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 293 Dahası Reaksiyon skoru 36 Yaş 29 İsim Furkan Altındağ 9 Ağustos 2024 #1 Bugün God of war aldım Oyunu yükledim açıyom oyunu 5 6 saniye sonra hatta vermeden kapanıyor [Epic games ten aldım]
Bugün God of war aldım Oyunu yükledim açıyom oyunu 5 6 saniye sonra hatta vermeden kapanıyor [Epic games ten aldım]
A arweon 80+ Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim Göktuğ Uzun 13 Ağustos 2024 #2 İntel. yazmış: Bugün God of war aldım Oyunu yükledim açıyom oyunu 5 6 saniye sonra hatta vermeden kapanıyor [Epic games ten aldım] Devamı için tıklayın... çözdünmü Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Ağustos 2024 İntel. yazmış: Bugün God of war aldım Oyunu yükledim açıyom oyunu 5 6 saniye sonra hatta vermeden kapanıyor [Epic games ten aldım] Devamı için tıklayın... çözdünmü
İntel. yazmış: Bugün God of war aldım Oyunu yükledim açıyom oyunu 5 6 saniye sonra hatta vermeden kapanıyor [Epic games ten aldım] Devamı için tıklayın... çözdünmü Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Ağustos 2024 İntel. yazmış: Bugün God of war aldım Oyunu yükledim açıyom oyunu 5 6 saniye sonra hatta vermeden kapanıyor [Epic games ten aldım] Devamı için tıklayın... çözdünmü