God of war alınır mı?

Hocam gamepass alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yaz indirimleri beklenir mi?
Hocam niye butceni zorluyorsun al 25 TL'ye paylaşımlı Steam hesabı oyna bitir hem paran cebinde kalsın hem gönlün rahat olur

Hocam niye butceni zorluyorsun al 25 TL'ye paylaşımlı Steam hesabı oyna bitir hem paran cebinde kalsın hem gönlün rahat olur
Bende onu dicektim hocam o etik mi?bence olabilir çünkü steam özelliği sonuçta

Arkadaşlar bütçem düşük ama çok istiyorum oynamayı god of war ama gamepass pc de almak istiyorum ne yapayım daha düşer mi god of war?
1749287367462.webp

Hocam o zaman adamların hakkı üzerimde kalır gibi hissediyorum
paran olunca destek amaçlı alırsın çok takma böyle şeyleri ben öyle yapıyorum önceden oynadığım oyunların çoğunu steamden aldım destek amaçlı.

Bende onu dicektim hocam o etik mi?bence olabilir çünkü steam özelliği sonuçta
Hocam adamlar koymuş özelliği kullanıyorsun paran az kendini zora düşürme hem paran cebinde kalır hem torrent değil bir şey değil al oyna hiç bir şey olmaz bende alıyordum eskiden şuan param var ama o fiyatlandırmada kimseye para kazandırmam

Arkadaşlar bütçem düşük ama çok istiyorum oynamayı god of war ama gamepass pc de almak istiyorum ne yapayım daha düşer mi god of war?
açıkçası benim gibi gow manyağına sorucak olursan alınır derim

ama objektif olamam
çünkü benim için harika ötesi oyun

açıkçası tavsiye ederim yinede

Hocam adamlar koymuş özelliği kullanıyorsun paran az kendini zora düşürme hem paran cebinde kalır hem torrent değil bir şey değil al oyna hiç bir şey olmaz bende alıyordum eskiden şuan param var ama o fiyatlandırmada kimseye para kazandırmam
Steam sonuçta çoklu cihaza izin veriyor

vallahi işini bilirsen virüs yok XD fit-abla zaten artık steamden çok biliniyordur.
valla ben 20 liraya god of war steam offline hesabı alıp oynuyorum virüs riskide yok mis ama isteyen korsan oynayabilir ben biraz paranoyağım virüs konusunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapıştırın gitsin hocam o paraya paylaşımlı 20 oyun geliyor niye 1 oyun alasiniz ben zamanında ucuza aldım Steam dolara geçtiğinden beri hikayeli oyun almıyorum
hikayeli oyunlarda steam hesabı almak mantıklı açık dünyası olan oyunlar harici oyun almak pek mantıklı değil örneğin forza 5 alınır çünkü açık dünyası var serbest sürüş fln.

valla ben 20 liraya god of war steam offline hesabı alıp oynuyorum virüs riskide yok mis ama isteyen korsan oynayabilir ben biraz paranoyağım virüs konusunda
bende öyleyim zaten içime kaça kaça indirip oynuyordum.

Paylaşımlı hesapla oynayıp bitirebilir dün 25 TL civarına.

Korsan ve ucuza satılan steam hesabı arasında etik ahlak açısından hiçbir fark yok. Ben korsan tercih ediyorum, indirime girdiğinde epic,gog,steam neresiyse satın alıp unutuyorum.

Geri