kvnc72
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 67
- İsim
- Kıvanç Taşkesen
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Önceki açtığım konuda hikayeli oyun önerisi istemiştim bazı arkadaşlar da God Of War oynamamı tavsiye et oyunun 2018 e kadar olan hikayesini izleyip 2018 halini de az önce bitirmiş bulunmaktayım sırada God Of War Ragnarok halini oynamak istiyorum ama bundan önce size bilgisayarımın bunu kaldırıp kaldırmayacağını bir sormak istedim.
Arkadaşlar Sistemim açıklamamda yazdığı gibi tek farkı ram 16gb ve termal macun yenilendi.
Not: Sanırım ekran kartım rx570 in gaming odaklı hali çünkü normal 570 4gb olurken bu 8gb 256 bit Modeli ise msi armor yani oyunu oynatmasını umuyorum.
Not 2: Profilimdeki yazıyı nereden güncelleyeceğimi de söylerseniz çok yardımcı olursunuz.
Arkadaşlar Sistemim açıklamamda yazdığı gibi tek farkı ram 16gb ve termal macun yenilendi.
Not: Sanırım ekran kartım rx570 in gaming odaklı hali çünkü normal 570 4gb olurken bu 8gb 256 bit Modeli ise msi armor yani oyunu oynatmasını umuyorum.
Not 2: Profilimdeki yazıyı nereden güncelleyeceğimi de söylerseniz çok yardımcı olursunuz.