Hocam benim tüm offline oyunlarım korsan ve hiç kötü amaçlı yazılım bulaşmadızaten amaç korsan oynamamak torrent indirmemek bilgisayara kötü amaçlı yazılım bulaşmaması
siz öyle sanıyorsunuzHocam benim tüm offline oyunlarım korsan ve hiç kötü amaçlı yazılım bulaşmadı
Evet dostum mükemmel bir düşünce yapısına sahipsin. Adamların o kadar yapmış olduğu iş var ve hala buglara kafayı takımış durumdasın. 5 sene boyunca oyuna destek vereceklerini belirtiyorlar. Seninle aynı kafa yapısına sahip kitledeki insanlar Cyberpunk çıktığında da aynı eleştirileri yaptı. Şu anda oyun gayet oynanabilir durumda. Üstelik aynı kategoride bulunmayan oyunlarla kıyaslama yapmak da gayet yanlış. Oyuna biraz daha özenle bakarsan adamların ne kadar iyi bir iş çıkardıklarını anlarsın. Lütfen bu gibi eleştiriler yapmadan önce kafanın içindeki organı çalıştır ve birkaç kez yazacağın yazıyı düşün.God of War
-
Ne kadar özürlü bir yapay zeka var. Milletle savaşırken niye herkes teker teker geliyor? Kaç sene önceki oyunda bile daha mantıklı yapay zeka var. Animasyonlar bebeksi. Orijinal oyun olarak God Of War'ı seçerim 15-20 TL'ye aile paylaşımlı hesap alırım Bug Light 2 alırım.
Techland'a isim önerim: Bug Light 2: Stay Human
dayıcım beEvet dostum mükemmel bir düşünce yapısına sahipsin. Adamların o kadar yapmış olduğu iş var ve hala buglara kafayı takımış durumdasın. 5 sene boyunca oyuna destek vereceklerini belirtiyorlar. Seninle aynı kafa yapısına sahip kitledeki insanlar Cyberpunk çıktığında da aynı eleştirileri yaptı. Şu anda oyun gayet oynanabilir durumda. Üstelik aynı kategoride bulunmayan oyunlarla kıyaslama yapmak da gayet yanlış. Oyuna biraz daha özenle bakarsan adamların ne kadar iyi bir iş çıkardıklarını anlarsın. Lütfen bu gibi eleştiriler yapmadan önce kafanın içindeki organı çalıştır ve birkaç kez yazacağın yazıyı düşün.
Her korsan oyun da kötü amaçlı yazılım bulaşmiyorzaten amaç korsan oynamamak torrent indirmemek bilgisayara kötü amaçlı yazılım bulaşmaması
Cyberpunk'a laf etmedim.Evet dostum mükemmel bir düşünce yapısına sahipsin. Adamların o kadar yapmış olduğu iş var ve hala buglara kafayı takımış durumdasın. 5 sene boyunca oyuna destek vereceklerini belirtiyorlar. Seninle aynı kafa yapısına sahip kitledeki insanlar Cyberpunk çıktığında da aynı eleştirileri yaptı. Şu anda oyun gayet oynanabilir durumda. Üstelik aynı kategoride bulunmayan oyunlarla kıyaslama yapmak da gayet yanlış. Oyuna biraz daha özenle bakarsan adamların ne kadar iyi bir iş çıkardıklarını anlarsın. Lütfen bu gibi eleştiriler yapmadan önce kafanın içindeki organı çalıştır ve birkaç kez yazacağın yazıyı düşün.
korsan oynamamanın amacı kul hakkına girmemek, yapımcıya hakkını verip para kazandırmak değil miydi yazaten amaç korsan oynamamak torrent indirmemek bilgisayara kötü amaçlı yazılım bulaşmaması
evet o da varkorsan oynamamanın amacı kul hakkına girmemek, yapımcıya hakkını verip para kazandırmak değil miydi ya
hangi siteden alabiliyoruz güvenilir birisinin linkini atabilir misin online oynamayacağım çünkütabi ikisinide 20 liraya halledebilirsin online oynamak gibi bir niyetin yoksa
online oynayamazsınız online oynayacaksanız ucuz olanları almayınhangi siteden alabiliyoruz güvenilir birisinin linkini atabilir misin online oynamayacağım çünkü
Eleştir güzel kardeşim. Ama bu firma da bir Rockstar değil. Küçük firmalara şu seviyelerde biraz daha iyi davranalım ki oyun firmasında da bir rekabet başlasın artık. Senelerdir aynı Assassins Creed oyunlarını oynamaktan, yeni bir GTA beklemekten bıktık artık. Ha ilerde firma iyice büyür bir Rockstar olur ondan sonra hala oyunlar bu şekilde çıkar biz de cevabı veririz ama bence ağır eleştiriler için şu seviye biraz erken.Cyberpunk'a laf etmedim.
Herkes Cyberpunk'ı ilk çıktığında buglarını eleştirebilme hakkına sahiptiyse ben de Dying Light 2'yi eleştirebilme hakkına sahibim. Güncelleme getirecekler diye oyunun ilk halini eleştirebilme hakkım yok mu?