Neler Yeni

God of War mu? Dying light 2 mi?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dying Light serisini çok sevdiğim için ben Dying Light 2'yi tercih ederim.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Uygunsuz davranış
God of War
-
Ne kadar özürlü bir yapay zeka var. Milletle savaşırken niye herkes teker teker geliyor? Kaç sene önceki oyunda bile daha mantıklı yapay zeka var. Animasyonlar bebeksi. Orijinal oyun olarak God Of War'ı seçerim 15-20 TL'ye aile paylaşımlı hesap alırım Bug Light 2 alırım.
Techland'a isim önerim: Bug Light 2: Stay Human
Evet dostum mükemmel bir düşünce yapısına sahipsin. Adamların o kadar yapmış olduğu iş var ve hala buglara kafayı takımış durumdasın. 5 sene boyunca oyuna destek vereceklerini belirtiyorlar. Seninle aynı kafa yapısına sahip kitledeki insanlar Cyberpunk çıktığında da aynı eleştirileri yaptı. Şu anda oyun gayet oynanabilir durumda. Üstelik aynı kategoride bulunmayan oyunlarla kıyaslama yapmak da gayet yanlış. Oyuna biraz daha özenle bakarsan adamların ne kadar iyi bir iş çıkardıklarını anlarsın. Lütfen bu gibi eleştiriler yapmadan önce kafanın içindeki organı çalıştır ve birkaç kez yazacağın yazıyı düşün.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Aras Şimşek
Evet dostum mükemmel bir düşünce yapısına sahipsin. Adamların o kadar yapmış olduğu iş var ve hala buglara kafayı takımış durumdasın. 5 sene boyunca oyuna destek vereceklerini belirtiyorlar. Seninle aynı kafa yapısına sahip kitledeki insanlar Cyberpunk çıktığında da aynı eleştirileri yaptı. Şu anda oyun gayet oynanabilir durumda. Üstelik aynı kategoride bulunmayan oyunlarla kıyaslama yapmak da gayet yanlış. Oyuna biraz daha özenle bakarsan adamların ne kadar iyi bir iş çıkardıklarını anlarsın. Lütfen bu gibi eleştiriler yapmadan önce kafanın içindeki organı çalıştır ve birkaç kez yazacağın yazıyı düşün.
dayıcım be

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Cyberpunk'a laf etmedim. :)
Herkes Cyberpunk'ı ilk çıktığında buglarını eleştirebilme hakkına sahiptiyse ben de Dying Light 2'yi eleştirebilme hakkına sahibim. Güncelleme getirecekler diye oyunun ilk halini eleştirebilme hakkım yok mu? :)

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
hangi siteden alabiliyoruz güvenilir birisinin linkini atabilir misin online oynamayacağım çünkü
online oynayamazsınız online oynayacaksanız ucuz olanları almayın

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Cyberpunk'a laf etmedim. :)
Herkes Cyberpunk'ı ilk çıktığında buglarını eleştirebilme hakkına sahiptiyse ben de Dying Light 2'yi eleştirebilme hakkına sahibim. Güncelleme getirecekler diye oyunun ilk halini eleştirebilme hakkım yok mu? :)
Eleştir güzel kardeşim. Ama bu firma da bir Rockstar değil. Küçük firmalara şu seviyelerde biraz daha iyi davranalım ki oyun firmasında da bir rekabet başlasın artık. Senelerdir aynı Assassins Creed oyunlarını oynamaktan, yeni bir GTA beklemekten bıktık artık. Ha ilerde firma iyice büyür bir Rockstar olur ondan sonra hala oyunlar bu şekilde çıkar biz de cevabı veririz ama bence ağır eleştiriler için şu seviye biraz erken.

Top Bottom