Emir selami
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Sizce 200tlye god of War PC mi? Yoksa 220tlye dying light 2 mi?
Ben Dying Light serisini çok seven bir şahsiyet olarak Dying Light2'ye paramı basıyorum sonrada itemsatış gibi bir siteden gidip 10 liraya God Of War alıp oynuyorumSizce 200tlye god of War PC mi? Yoksa 220tlye dying light 2 mi?
epic games kuponuyla ne alsam sorunsalı xDSizce 200tlye god of War PC mi? Yoksa 220tlye dying light 2 mi?
tabi ikisinide 20 liraya halledebilirsin online oynamak gibi bir niyetin yoksaSizce 200tlye god of War PC mi? Yoksa 220tlye dying light 2 mi?
Online oynamak istemiyorum zaten ark yok ama orijinal almak istiyorum oyunu databi ikisinide 20 liraya halledebilirsin online oynamak gibi bir niyetin yoksa
10 liraya satılan oyunlarda orijinal oyunlar sadece hesaplar aile paylaşımlı offline olduğunz sürece problem yaşamıyorsunuzOnline oynamak istemiyorum zaten ark yok ama orijinal almak istiyorum oyunu da
epic games kuponu ile god of war alın geçin hocam.Sizce 200tlye god of War PC mi? Yoksa 220tlye dying light 2 mi?
Düşmanların teker teker gelmesininin sebebi gow mmo/rpg değilGod of War
-
Ne kadar özürlü bir yapay zeka var. Milletle savaşırken niye herkes teker teker geliyor? Kaç sene önceki oyunda bile daha mantıklı yapay zeka var. Animasyonlar bebeksi. Orijinal oyun olarak God Of War'ı seçerim 15-20 TL'ye aile paylaşımlı hesap alırım Bug Light 2 alırım.
Techland'a isim önerim: Bug Light 2: Stay Human
Gow izliyorum final bölümüne geldim onuda bitirecem bugün pc olsa ben gow alırdımSizce 200tlye god of War PC mi? Yoksa 220tlye dying light 2 mi?
Hocam korsan oynayın daha iyi neden hesap sahibine para kazandırıyorsunuz ki.10 liraya satılan oyunlarda orijinal oyunlar sadece hesaplar aile paylaşımlı offline olduğunz sürece problem yaşamıyorsunuz
evet itemsatısta 20tlye god of war dying light 2 satılıyorBen Dying Light serisini çok seven bir şahsiyet olarak Dying Light2'ye paramı basıyorum sonrada itemsatış gibi bir siteden gidip 10 liraya God Of War alıp oynuyorum
zaten amaç korsan oynamamak torrent indirmemek bilgisayara kötü amaçlı yazılım bulaşmamasıHocam korsan oynayın daha iyi neden hesap sahibine para kazandırıyorsunuz ki.