God of War mu? Dying light 2 mi?

God of War
-
Dying Light 2,
Ne kadar özürlü bir yapay zeka var. Milletle savaşırken niye herkes teker teker geliyor? Kaç sene önceki oyunda bile daha mantıklı yapay zeka var. Animasyonlar bebeksi. Orijinal oyun olarak God Of War'ı seçerim 15-20 TL'ye aile paylaşımlı hesap alırım Bug Light 2 alırım.
Techland'a isim önerim: Bug Light 2: Stay Human

Son düzenleme:
God of War
-
Ne kadar özürlü bir yapay zeka var. Milletle savaşırken niye herkes teker teker geliyor? Kaç sene önceki oyunda bile daha mantıklı yapay zeka var. Animasyonlar bebeksi. Orijinal oyun olarak God Of War'ı seçerim 15-20 TL'ye aile paylaşımlı hesap alırım Bug Light 2 alırım.
Techland'a isim önerim: Bug Light 2: Stay Human
Düşmanların teker teker gelmesininin sebebi gow mmo/rpg değil

Uzun süreli oyun istiyorsan Dying Light 2. Dying Light 2'yi bir sene oynarsın sıkılmazsın.
Ancak eşsiz bir deneyim ve gerçek bir ''oyun'' oynamak istiyorsan GoW al derim. Oyun 30 saatte bitiyor ancak tekrar tekrar oynamak istersin.

Ben Dying Light serisini çok seven bir şahsiyet olarak Dying Light2'ye paramı basıyorum sonrada itemsatış gibi bir siteden gidip 10 liraya God Of War alıp oynuyorum
evet itemsatısta 20tlye god of war dying light 2 satılıyor
bende satıyorum 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam korsan oynayın daha iyi neden hesap sahibine para kazandırıyorsunuz ki.
zaten amaç korsan oynamamak torrent indirmemek bilgisayara kötü amaçlı yazılım bulaşmaması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,202
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri