Yusuf_eymen
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman god of war alıyorum şimdilik ama biraz daha bekliyeceğim
2-3. chapterlardan sonra basliyor zaten ki bence ilk bolum bile cok iyi cogu kisi niye sevmiyor anlamis degilim1 saat rdr oynadım beni sıkmıştı oyun ağır
Hocam uzun süre at sürülüyor o yüzden olabilir2-3. chapterlardan sonra basliyor zaten ki bence ilk bolum bile cok iyi cogu kisi niye sevmiyor anlamis degilim
Ağır ilerleyen oyunları sevmiyorum ilerde açılacaksada sabredemem2-3. chapterlardan sonra basliyor zaten ki bence ilk bolum bile cok iyi cogu kisi niye sevmiyor anlamis degilim
Hocam siz ikisinide oynadınızmı2-3. chapterlardan sonra basliyor zaten ki bence ilk bolum bile cok iyi cogu kisi niye sevmiyor anlamis degilim
Gowu ytden izledim rdr2yi 1 kez bitirdim geçen tekrar başladım vaktim olmuyor oynamayaHocam siz ikisinide oynadınızmı
Hocam oyun çok uzun diyorlar hatta bazı kişiler 100 saate kadar çıkıyor dediler doğrumuParan yoksa paylaşımlı hesap al steam üzerinden oynuyorsun yine virüs derdi yok almak istemiyorum tek bir oyunu alıcam diyorsan ben gow sevmedim çok düz bir oynanışı var hiç özgürlük yok rdrde ki özgürlük benim çok hoşuma gidiyor rastgele bir yerde bi anda yan görev çıkıyor heyecanlı oluyor
RDR2 sürekli oynattırıyor, GOW bitince bidaha oynattırmaz.Beyler şuan epicde indirim var ikisinden birisini alacağım sizce hangisini almalıyım rdr2 mi god of war 2018 mi
Ragnaröke daha yeni 1200 vermiş biri olarak söylüyorum Rdr2.Beyler şuan epicde indirim var ikisinden birisini alacağım sizce hangisini almalıyım rdr2 mi god of war 2018 mi