Neler Yeni

God Of War Pc Sürümü Grafikleri Sizce Nasıl

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Herkese sağlıklı günler. GOW un pc sürümü yakın zamanda çıktı ve çıkar çıkmaz da kırıldı bildiğiniz üzere. Ben de zaten oyunu almayı düşündüğümden ilk önce crackli versiyonu indireyim 1 saat kadar oynayayım seversem alırım dedim. Hatta crackli versiyondan virüs vesaire bulaşır diye pc ye format atmayı bile göze aldım. Oyunu indirdim, kurdum ve açtım. Grafikleri fulledim ve oyuna girdim. Ama grafikler sanki Ultra değil de Medium gibi geldi bana. Etraftaki objelerin çizgisi tam net değil, her şey blurlu. Eğer orijinal sürümde de durum buysa almak istemiyorum. Orijinal Gad Of War pc sürümünü oynayan arkadaşlar bana bilgi verirse iyi olur. Bu arada crackli indirdim diye duyar kasacak arkadaşlar için belirteyim oyunu maks 1 saat oynadım zaten niyetim de bu yöndeydi Steam da 2 saat geçmeden iade edebildiğimiz için bana aynı mantık gibi geldi. Sadece hazırda param olmadığı için steamdan alamadım.

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Çözünürlük nedir? Bilgisayarınızın özellikleri?

arisaka

80+ Bronze
1080p 27'' monitör mü kullanıyorsun?

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Taş gibi grafikler. Ultra+ ayarda oyun ayrı seviyeye çıkıyor.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Yüksekte oynuyorum ben bi sıkıntı göremedim gayet güzel ama RDR2 gibi olamaz yani ben genelde oyunların grafiklerini RDR2 üzerinden değerlendiriyorum. Ama anlamadığım şey şu RDR2 en yüksek ayarlarda herşeyi ultrada oynarken GOW'da ultraya aldığım zaman ekran kartı belleği yetersiz kalıyor, ama şu da var RDR2 grafikleri GOW'dan daha iyi, neden böyle bir şey oluyor anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,596
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom