silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Hangi platformdaki God Of War daha iyidir hangisinden oynanmalı?
PC daha iyi ve genellikle PC'deki grafikler konsollardan daha iyi olur iyi bir sistemin varsa tabi.Hangi platformdaki God Of War daha iyidir hangisinden oynanmalı?
Valla farketmiyor hepsinde çok iyi hshsHangi platformdaki God Of War daha iyidir hangisinden oynanmalı?
Konsol da keyif almak istiyorsan PS5.Hangi platformdaki God Of War daha iyidir hangisinden oynanmalı?
Bu arada orijinal ayarlarda 5 3600 6500 XT ile 60 fps oynadım bu oyunuKonsol da keyif almak istiyorsan PS5.
Pc'de keyif almak istiyorsan da en az 3060'lı bir sistem.
DS4 ile oynanıyor mu PC de?Pcde controllerla
Konu fps değil ki.Bu arada orijinal ayarlarda 5 3600 6500 XT ile 60 fps oynadım bu oyunu
Oynanıyor diye biliyorum ama emin değilimDS4 ile oynanıyor mu PC de?
PC akıcı oynatabilir mi bilmiyorum dün Witcher 3 de bile çok sıkıntılı değerler verdiPC daha iyi ve genellikle PC'deki grafikler konsollardan daha iyi olur iyi bir sistemin varsa tabi.
Herkesin bütçesi muazzam değil kusura bakmayın forumun %90 orta segment kullanıyor bilgilendirme yapmak gerekiyor. Orijinal ayarlarda kötü değil sonuçtaKonu fps değil ki.
Konu şaheser grafikler ile birlikte fps
Arkadaş bütçem şu kadar dememiş.Herkesin bütçesi muazzam değil kusura bakmayın forumun %90 orta segment kullanıyor bilgilendirme yapmak gerekiyor. Orijinal ayarlarda kötü değil sonuçta
Elimde PS4 Pro ve orta düzey bir sistem var. İkisinden biriyle GOW oynayacağım yani çok detaya gerek yok diye düşünmüştümArkadaş bütçem şu kadar dememiş.
Ben yoksul bir insanım dememiş.
Evim de 3090ti sistemi olan bir insanım dememiş.
Evim de bu sistemimin yanın da bir de tüm konsollar var dememiş.
Yani bilgi vermemiş.
Sadece soru sormuş.
Detaylı bilgi yok ve sadece soru var.
Detay olmayan ve sadece soru olan bir konuya cevabın ne olurdu güzel kardeşim