Neler Yeni

God of War Ragnarök kırıldı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,486
İsim
Emre
Discord
necromancerr
go fileden nasıl indirdiniz upgrade istiyor
Free download managera saldım ben Eğer hesaplamam doğruysa gönderme işlemi yarın öğlen 12-12.30 civarı biticek dün gece 11 de saldım indirmeye 180 gb olurmu bi oyun diye sorarlar adama.
1726858973879.png

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Fatih Öztütk
hikaye oyunu icin bu kol alınır mı? dostikolar?
Butcen xbox 360 koluna yetiyorsa bence al

Dolar

80+ Silver
Kuran:
  • Tevbe Suresi, 65. ayet: Onlara sorarsan, andolsun: "Biz dalmış, oyalanıyorduk" derler. De ki: "Allah ile, O'nun ayetleriyle ve elçisiyle mi alay ediyordunuz?"
incil:

Diyakon: Takdis et, ey Efendimiz.

Peder: Tanrımız kutsaldır, her zaman. Şimdi ve sonsuzluklar boyunca.

143. Mezmur

4.Makam ‘da şu ilahiler söylenir

Rab Allah bize göründü. Rab’bin adıyla gelen kutludur!
Kardeşim iyi güzel yazmışsın da bu alt tarafı bir oyun. Oynayıp siliyoruz kimse bir oyun karakterine tapmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
yolcu arslan
Kardeşim iyi güzel yazmışsın da bu alt tarafı bir oyun. Oynayıp siliyoruz kimse bir oyun karakterine tapmıyor.

Tabi ki öye biliyorum Ben steam üzerinden en son wukongu bitirdim orada Gök insanları vardı mesela gidipte onlara bir şey yakıştırmadım kimsede tapmadı gerçi bulamadım oyun bitsede onların yerini onların varya neyse.

Tapmak meselesi değil onlara yüknelilen şeye kızıyorum. Çünkü insanlara bakıyorum eskisi gibi değil çocuklar acayip etkilenir oldu çevremde.
Misal Lord'da tanrı yerine koyulur ama lord of the rings yüzüklerin efendisi diye geçer.
Efendi Gök insanı Asgardın Kralı gibi bir şey olsa daha iyi olurdu.

Yenilmezlerde Loki ben haşa bir Tanrıyım diyor yeşil dev alıp yerden yere vuruyor. Çocuk olsa ne düşünür.

Dolar

80+ Silver
Tabi ki öye biliyorum Ben steam üzerinden en son wukongu bitirdim orada Gök insanları vardı mesela gidipte onlara bir şey yakıştırmadım kimsede tapmadı gerçi bulamadım oyun bitsede onların yerini onların varya neyse.

Tapmak meselesi değil onlara yüknelilen şeye kızıyorum. Çünkü insanlara bakıyorum eskisi gibi değil çocuklar acayip etkilenir oldu çevremde.
Misal Lord'da tanrı yerine koyulur ama lord of the rings yüzüklerin efendisi diye geçer.
Efendi Gök insanı Asgardın Kralı gibi bir şey olsa daha iyi olurdu.

Yenilmezlerde Loki ben haşa bir Tanrıyım diyor yeşil dev alıp yerden yere vuruyor. Çocuk olsa ne düşünür.

Haklısın.Oyunlara kendimizi çok kaptırmamak gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada repack versiyonu çıkmıştır, kullanmadığınız dilleri çıkartarak daha az yükleme yapabilirsiniz

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,254
İsim
Sinan Aba

majorw0w

80+ Silver
bu oyunun güncellemesi beklenir mi szce yoksa direk indirilir mi ? Bazen değişik şeyler oluyor güncellemede optimizasyon vb

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Fatih Öztütk
oyun açııyormu diye merak edenler açılıyor
1.png
2.png

Amd34

80+ Silver
Oyunu part1-part2 şeklinde yükledim sadece part 1 kurulumu yükledim oyun açıldı diğer partlar rarda duruyor öyle rardan filan çıkaramıyorum oyun sorunsuz çalışıyor şuan fakat dil değiştirme yok ingilizce bunu nasıl türkçe yapabilirim

Ekler

• 1726910656093.png
    1726910656093.png
    533.4 KB · Hit: 17
  • 1726910678977.png
    1726910678977.png
    12.4 KB · Hit: 16
Son düzenleme:

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Talat
Oyunu part1-part2 şeklinde yükledim sadece part 1 kurulumu yükledim oyun açıldı diğer partlar rarda duruyor öyle rardan filan çıkaramıyorum oyun sorunsuz çalışıyor şuan fakat dil değiştirme yok ingilizce bunu nasıl türkçe yapabilirim
bende 9 part inidirm duruyor öyle tek bir klosere cıkartıp denıyecem şimdi..

glpcnblt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Galip Bulut
Arkadaşlar indirdim fakat crack yapamadım yardımcı olurmusunuz?

177gblık non setup olanı indirdim.Steam'e yönlendiriyor lisans yok hatası veriyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,486
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Beyler 6500xt gibi bi kartla oynamayı denemeyin japon... izlesem daha iyi gözükür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar indirdim fakat crack yapamadım yardımcı olurmusunuz?

177gblık non setup olanı indirdim.Steam'e yönlendiriyor lisans yok hatası veriyor
valla bilmiyorum bende non setup indirdim sıkıntısız açıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom