Bunu böyle olduğu gibi indirince başka ne yapmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
En altta ki torrentten mi indireyim yani hocam bide torrent uygulaması önerin var mı?
free dowlnad menager var ikisine bak istediğini indir reis.
Bunu böyle olduğu gibi indirince başka ne yapmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
En altta ki torrentten mi indireyim yani hocam bide torrent uygulaması önerin var mı?
eyw hiç yoktan iyidir indiriyor düşükte olsaAlıntıyı görüntüle burdan indir qtorrent kulanıyorum kendi sitesinden başka biryerde indirme birde
free dowlnad menager var ikisine bak istediğini indir reis.
crack falan yapacaksın sanırım cok zor değil crack dosyası cıkar yükledikten sonra onu dosyanın icine atıcaksın yapamazsan dc verirsin yardımcı olurum.eyw hiç yoktan iyidir indiriyor düşükte olsa
torrentten indirsen daha iyi olmazmı istediğin zaman kapasan geri kaldığın yerden devam ediyor hem karışık saçma geliyor part part indirmek.parca parca indiriyorum 10 mb le 8 par 14 gb tanesi hepsini 1.30 saate anca iner
Eyw hocam uzun zamandır torrent ile ilgilenmiyorum bu oyunu seviyorum o yüzden indireyim dedim teşekkür ederimcrack falan yapacaksın sanırım cok zor değil crack dosyası cıkar yükledikten sonra onu dosyanın icine atıcaksın yapamazsan dc verirsin yardımcı olurum.
Dün akşam 12 civarlarında ''malum''oyunindir sitesini ziyarette bulundum. Bir de ne göreyim aman tanrım dedim…God of War Ragnarök goldberg grubu tarafından kırıldı.
Tebrik ediyorum güzel saçmalamışsın
Sen hiç hayatında alternatif evren bilim kurgu kıyamet sonrası oyunu hiç oynamadım sadece Mario oynadınız bu yaşa kadarKuran:
incil:
- Tevbe Suresi, 65. ayet: Onlara sorarsan, andolsun: "Biz dalmış, oyalanıyorduk" derler. De ki: "Allah ile, O'nun ayetleriyle ve elçisiyle mi alay ediyordunuz?"
Diyakon: Takdis et, ey Efendimiz.
Peder: Tanrımız kutsaldır, her zaman. Şimdi ve sonsuzluklar boyunca.
143. Mezmur
4.Makam ‘da şu ilahiler söylenir
Rab Allah bize göründü. Rab’bin adıyla gelen kutludur!
oyun kolu ile daha çok sararArkadaşlar hikaye oyunu klavyedenmi oynanır gamepaddenmi son paramı gamepad vermelimiyim yoksa klavyedende oynansa güzel eğlenceli olurmu?
kararsız kaldım şuanda ghost of tsushima oynuyorum klavyedende güzel ama bi kol alsam dahamı iyi olurdu diye düşünüyorum en ucuz kollarda 500den başlıyo bi ps3 kolu alsam 200tl ye o güzel olurmu diye düşünüyorum şuandaoyun kolu ile daha çok sarar
Asıl korsan oynayan ceza alsaydı bizInsanlar o kadar emek verip oyun yapiyor siz de oyun kirildigi gibi oynamak icin siraya giriyorsunuz gercekten yaptiginiz cok ayip hic utanma yokmu sizde
gibi laflari dinlerken bizim yuzsuzluk