Romalu lakaka
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 767
Tr altyazı vardır bunlar dublajdodi'de türkçe dil yok bilginiz olsun gerçi sony çekildi türkçe dublaj var mı yok mu bilmiyorum text'te olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Tr altyazı vardır bunlar dublajdodi'de türkçe dil yok bilginiz olsun gerçi sony çekildi türkçe dublaj var mı yok mu bilmiyorum text'te olabilir.
Alıntıyı görüntüle
o kesin de. dublaj nette gördüğümde vardı burda yok dublaj dosyası ilginçDalga geçiyom
Tr altyazı vardır bunlar dublaj
Bu oyunun dublajı yokkio kesin de. dublaj nette gördüğümde vardı burda yok dublaj dosyası ilginç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Oyunda tanrılar savaşıyor zaten insan yok kiTanrılar savaşı ismi içerisinde insanlar ve canavarlar savaşıyor.
Hanki ahmak böyle bir isme sebep olur ya.
Benzer oyunlar zaten var Devil may cry Castlevania Lords of Shadow vs vs
Sende bunu yedin ?Oyunda tanrılar savaşıyor zaten insan yok ki
Fitgirl paylaşmış oradan indirmeye çalışıyorum fakat torrentte inerken komple internetimi yavaşlatıyor youtubda video bile açamıyorum, o sırada indirme hızı 5 kb/s oluyor discordda 5000ms oluyor.Link atılmadan zor olur. Baba mesaj yaz,öylelikle açılmış olur.
İzin almadım zaten.Nası ya biri bana sony izin vermez demişti
Ben indirmiyorum kim bekleyecek onuBeyler bu nası oyun indir indir bitmedi 151 gb ye anca yeni geldi dün gece 11 de saldım indirmeye.
Thor tanrı deil mi hocam ben mi ynalış biliyorumSende bunu yedin ?
sabahtan beri dizi izlediğimden sıkıntı olmuyor bana .dBen indirmiyorum kim bekleyecek onu
Ben indirmiyorum kim bekleyecek onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Thor tanrı deil mi hocam ben mi ynalış biliyorum