Lan daha yeni çıktı nasıl kırıldı
Cyberpunk çıkmadan kırılmıştı.
Lan daha yeni çıktı nasıl kırıldı
Linklerde trafik vs. Varmıştorrent indirme go file'dan indiriyorum ben
Alıntıyı görüntüle
Torrentte de 113gb ve kurulumsuz 175gb var zaten. 175gb'ı kim bekleyecekBir o kadar kurulumunu var
Oda doğruTorrentte de 113gb ve kurulumsuz 175gb var zaten. 175gb'ı kim bekleyecek
Özelden mesajı açarsan yazarım.Bildiğin virüssüz site varmı ?
hocam noramlde 7.5 mb/s indirme hızım var ama ortalama indirme hızı 900kb. 1 mb bile değil. başka bişey mi yaptınızAlıntıyı görüntüle 4.5 mbps ile indirmem gereken yerde 1.6 1.3 ile indiriyor 30 saate anca iner bu çözümü falan var mı?
Knk 4GBVram'i olan bir yabancı indirip denemiş reddit'te gördüm ve boşa indirmemenizi tavsiye etmiş ama FitGirls yaptığı Crack'de genelde FPS artışı oluyor yani Fitgirls Çıkarana kadar bekle onu indir dene şuan dodi'den falan indirirken açmaz muhtemelen yabancılarda böyle demiş zaten FitGirls çıkardığı belki açar diye mesela ben ismini hatırlamıyom ama bi oyunun Steam versiyonunda en düşük ayarlarında 20-35FPS alırken FitGirls yayınladığı versiyonunu denediğimde En yüksek ayarlarda 60-75FPS alıyordum sen düşün ama biraz eski bı oyundu gerçi god of warda ne olur bilemem
Beleş oraya yerleş.God of War Ragnarök goldberg grubu tarafından kırıldı.
isminde ne var anlamadımGod of war isminden dolayı sevmedğimden indirmem oynamam da ama indirenlere geçmiş olsun 2-3 güne anca indirirler.
Link atmadan yazabiliyorsun link yasak sadeceÖzelden mesajı açarsan yazarım.
Link atılmadan zor olur. Baba mesaj yaz,öylelikle açılmış olur.Link atmadan yazabiliyorsun link yasak sadece