internetin iz kaç megabit hocam maşallahı varşu an bu iniyor hayırlısı
internetin iz kaç megabit hocam maşallahı varşu an bu iniyor hayırlısı
Hangi siteden indirebilirizGod of War Ragnarök goldberg grubu tarafından kırıldı.
Tanrılar savaşı ismi içerisinde insanlar ve canavarlar savaşıyor.isminde ne var anlamadım
VRAM'den bağımsız, 3050Ti ile deneme bence. Tat alamazsın. Ayrıca en az 6 istiyor, açmıyormuş diye duydum.3050ti var 4gb oyun çalışırmı en az 6gb vraö gerekiyor diye bir mevzu duydumda
dm den yazmaya izin varsa öğrenebilir miyim acaba hocam malum şartlar belli ne kdr karşı olsamda durum buna itiyor4 GB VRAM sorununu bir modla bypass edebiliyorsunuz nexusta mevcut bir bakın. Ayrıca fitgirl sıkıştırması hiç güzel değil hiç girişmeyin. Düzgün bir site var toplu torrentlerin bulunduğu oradan indirin.
Daha önceden oynamak, hissederek oynamak istiyorsan PS tam olarak bitmedi. Fakat evet, geçte olsa PC'ye PS Oyunları geldiği sürece, kitlesi azalacak. Şuan PS5 Pro çıktı, GTA6'yı akıcı ve güzel ayarlarda hissederek, yaşayarak oynamak ve daha fazla beklememek isteyenler onu alıp, oynadıktan sonra satacak muhtemelen.Eskiden Playstation bi ağırlığı havası olurdu oyunları sayesinde. PC ye oyunları çıktığından beri PS artık bitmiştir hiç bir anlamı kalmadı cihazın.
İnternet 1000 megabit ama vazgeçtim indirmekten arada 0 indirme hızı oluyor beklemediğim bir süreinternetin iz kaç megabit hocam maşallahı var
dodi'de türkçe dil yok bilginiz olsun gerçi sony çekildi türkçe dublaj var mı yok mu bilmiyorum text'te olabilir.Fitgirls denen hırbo cracker değil yanlış bilgi vermeyin. Bu herif Repack grubu Dodi gibi.
Fitgirls hırbosu gram krekten anlamaz anca şişko göbeğini büyütsün.
Fitgirls repack yaparken uharc gibi çok yüksek sıkıştırma ile iş yapar. Buda işlemcinizin anasını ağlatır misal 113 GB Rgnarökü 85gb yapar.
Yüklemesi 2 saat kadar sürebilir.
Dodi ise 95 gb yapar ama yüklemesi 35-40 dk sürer en fazla. Fitgirlden daha güvenilirdir.
Krekırlar Empress Rune Goldberg CPY falan filan.
God of war isminden dolayı sevmedğimden indirmem oynamam da ama indirenlere geçmiş olsun 2-3 güne anca indirirler.