Neler Yeni

🔥 God of War Ragnarok 19 Eylül'de PC ye Geliyor ! 🔥

mortemeyn

80+ Bronze

MeMoFnB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet
Bu fiyatlarda bize gene korsan yolları göründü.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

The Semih

80+ Gold
Geldi yine oyunu oynamadan, bitirmeden yorum yapan fanboy kitle xD. Gow'un gameplayine çok casual, orta bütçeli firmalar bile yapar onu demek büyük bir körlük veya cahillik göstergesi. Ragnarok'u geçtim, ilk oyunun gameplayi, vuruş hissiyatı bile şu an çok çok çok çok az oyunda var... Yani anladık rockstar fanboyu ve gow haterısın, muhtemelen sebebi de 2018de yılın oyununun rdr değil de gow seçilmesi ama bence bu kadar haterlığa ve hak yemeye gerek yok kanka.

Al sana bir gow 2018 gameplay videosu atayım gözün biraz gameplay görsün.
Şaka mısın kanka ben gowu 3 kere bitirmiş adamım ve loru seven biriyim, yeni nesil gibi 2018 de tanısmadık gow la 2007 de tanıştım oynadım. Hater felan değilim, kendi görüşüm böyle saygı duymalısın Gow 2018 de düşmana 4 balta saplıyon ama asıl epik anları sinematikte izliyorsun kendin oynamıyorsun, ben sevmem öyle gameplay, eski sürümlerinde epik anları biz oynuyorduk. Hack and slash türünden souls türüne geçiş yaptı 2018 de bu herkesin hoşuna giden bir şey değil. Casual konusunda arkasındayım oyunda önceden belirlenmiş script sahneleri oynuyoruz git adam kes sinematik izle minik boss gelir onu kes devam böyle bir oyun yani.

Koskoca kratos 8 savurmayla adam kesiyor ragnarokta, benim oynanıştan beklediğim bu değil, koskoca tanrı tek vuruşla en fazla 2 vuruşta yarmalı bu yüzden oyunu kolaya çektim yetmedi damage hilesi açarak oynadım. Thorla savştığımız sahnede 50 balta saplıyoruz thorda çizik yok ama sinematikte sapladığı balta karnının yarıyor, ben böyle şeylere çok takılırım, Bunlar benim görüşlerim hater felan değilim. Bu oyun çok abartıldı 2018 de rdr2 ye yenildiği için hatersin demişşin. Evet o kitleye sonuna kadar katılıyorum sırf gow hype etkisine girdiler sonradan yarısı döndü bugün hala RDR2 anketlere birinci çıkarken GOW konuşulmuyor bile.

2022 de oyunu game awardsa 2-3 kala çıkardılar hype etkisinden ödülü almak için ama karşısında elden ring var souls türünün kurucusu gow özenti ettiği firmayı yeneceğini mi düşünüyor ?

Kısacası kardeşim ben eleştirimi düzgün yaptım hakaret yok bir şey yok senin için haterlik var belliki birden sallamışın bana tanımadan etmeden.

Herşeyi geç ben hater olsam neden bu konuyu açayım konu sahibi benim bak tepeye.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Furkan Görür
sağol dostum. Bulmaca oyunu oynamak istemiyorum :D

1. oyunu ps5de oynarken %40 savaş %60 bulmacaydı.

mortemeyn

80+ Bronze
Böyle büyük çaplı oyunlardan, bir sürü kopya satıp, parayı kaldırıyorlar, rahat ol. Sen onları düşünme :D.
Gel beraber oynuyam.
Bu mantık sence mantıklı mı? O zaman Zara da parayı kırıyor gidiyimde çalayım

nontius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
nontius
Bu mantık sence mantıklı mı? O zaman Zara da parayı kırıyor gidiyimde çalayım
Kanki biri fiziksel ürün diğeri erişebilir yazılım. Aynı şey değil. Bir de sen düşünme onları, onlar seni düşünsün oğlum :D.

Top Bottom