God Of War Ragnarok klavyeyle sarar mı

BenToprak

80+
Reaksiyon skoru
72
İyi akşamlar aslında bu konuyu sizden fikir almak için açtım ben daha yeni ragnarok aldım ancak bi dualshock sahibi olmadığım için oyuna başlamak istemedim klavyeyle aynı zevki veriyor mu ona göre oyuna kol alıp mı başlayayım yoksa klavyeden mi başlayayım karar veremedim

ben gow 2018 i klavyeyle oynamıştım sonra gamepadle de denedim bence klavye daha iyi

İyi akşamlar aslında bu konuyu sizden fikir almak için açtım ben daha yeni ragnarok aldım ancak bi dualshock sahibi olmadığım için oyuna başlamak istemedim klavyeyle aynı zevki veriyor mu ona göre oyuna kol alıp mı başlayayım yoksa klavyeden mi başlayayım karar veremedim
Kol ile bence daha iyi oluyor ama klavye ile de gayet zevk veriyor. İlla kol ile oynamak zorunda değilsin yani. Oynamak istiyosan klavye ile oyna gitsin.

Ben de 2018i klavye ile oynadım gayet sarıyor. Ama PS oyunlarını gamepadle oynamak ayrı bir zevk

Gamepad'in verdiği titreşimle oynamak elbette ki daha iyi. Fakat klavye ile de oynanır. 18'i Klavye ve Mouse ile 2 Kere bitirdim. Hatta 2. Bitirişimde Yer yer Laptop klavyesi ile de oynadım. Hissiyata değil Oyuna bakarsan oynanır.

koltukta yayılarak oynamayı sevdiğim için gamepad daha iyi benim için.

Yok ya imkansız klavyeyle oynamak. Bilmiyorum belki Dualsense ile oynadığım için muazzam bir deneyim yaşattı bana ondan böyle diyorumdur.
İşte bilmediğin için öyle diyorsun. Bende GoW 2018'i klavye mouse ile oynadım Ragnarok'u da Xbox 9. nesil ile. Evet gamepad ile oynamak daha güzel ama klavye ile de oynanmaz demek saçma. Bal gibi de oynanıyor.

İşte bilmediğin için öyle diyorsun. Bende GoW 2018'i klavye mouse ile oynadım Ragnarok'u da Xbox 9. nesil ile. Evet gamepad ile oynamak daha güzel ama klavye ile de oynanmaz demek saçma. Bal gibi de oynanıyor.
Yok oynanmıyor knka, ben klavyeden de oynadım biliyorum. Asıl sen Dualsense ile oynamışsın sen bilmiyorsun 👍🏻

Klavyede yürüyemiyorsun sadece tuş ayarına koymamışlar, onun dışında konfor zevki tamamen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,868
Üyeler
192,534
Son üye
ZenGratas
Geri