God of War: Ragnarök PC ÇIKTI ! Satın alıcak mısınız ?

Beyler alip oynayan varmi hikayesi nasil çok fazla bulmacayı kaciyormu oyun ilk oynu severek oynamistim
İlk oyuna göre daha çok bulmaca var onun dışında güzel oyun. Lanet bulmaca mantığını kim yaydıysa harbi sövmek istiyom, geçen resident evil oyniyim dedim tekme atsam kırılacak kapı için 30 dk anahtar arattı bana. Böyle oyun yapılmaz beni CEO yapın görün nasıl oyun yapılıyor :LOL:

Heh aynen o. Oyun çok ilgimi çekmişti atmosferi sebebiyle, puzzle bile diyemeyeceğim abuk subuk bir şey vardı, o yüzden silmiştim. Berbattı.
Hocam cidden sen bir daha oyunlar hakkında yorum yapma daha ne oyunu olduğunu bilmeden çok satanlarda ooo bunun grafikleri iyi duruyo hemde ucuz diyip alan tiplere benziyorsun hellblade gibi özgün bir yapımı başındaki koca bilgilendirme yazısını bile okumadan kötülemişsin inanılmazsın valla

Hocam cidden sen bir daha oyunlar hakkında yorum yapma daha ne oyunu olduğunu bilmeden çok satanlarda ooo bunun grafikleri iyi duruyo hemde ucuz diyip alan tiplere benziyorsun hellblade gibi özgün bir yapımı başındaki koca bilgilendirme yazısını bile okumadan kötülemişsin inanılmazsın valla
Tamam öyle diyorsan yapmam

Geri