Neler Yeni

God of War steamde 197 Tl ye düştü.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
God of war ı almayı düşünüyorum steamde de epicde de aynı fiyattalar şuanda. Daha fazla indirim görür mü yoksa bu fiyattan aşağısına zor mu ? Ona göre almayı düşünüyorum. Daha sonra da indirimde days gone alacağım.

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
God of war ı almayı düşünüyorum steamde de epicde de aynı fiyattalar şuanda. Daha fazla indirim görür mü yoksa bu fiyattan aşağısına zor mu ? Ona göre almayı düşünüyorum. Daha sonra da indirimde days gone alacağım.
Bazı sitelerden 150TL'ye alınıyordu bir ara ama şuan oradada fiyat aynı

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı sitelerden 150TL'ye alınıyordu bir ara ama şuan oradada fiyat aynı
Ben o tarz key olaylarına bulaşmak istemiyorum. Epic veya steam üzerinden güvenli bir şekilde almayı yeğlerim 30-40 lira için risk almaya değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görmez daha fazla. %40 görüyor şu aralar
Yaz indirimleri olacaksa büyük indirim olduğu için acaba daha uyguna olur mu diye merak etmiştim.

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Ben o tarz key olaylarına bulaşmak istemiyorum. Epic veya steam üzerinden güvenli bir şekilde almayı yeğlerim 30-40 lira için risk almaya değmez.

Yaz indirimleri olacaksa büyük indirim olduğu için acaba daha uyguna olur mu diye merak etmiştim.
Şu zamana kadar düşmedi daha da düşmez bence belki epicle yazın güzel bir kupon ile birlikte daha uyguna gelir

Cihangir

80+ Gold

ben key olarak daha uyguna aldım güvenilir forumda alan başka kişilerde var sorun olmuyor. Hesabınıza ekliyorsunuz. God of war ve days gone almıştım

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Alınır 197 lira 8 dolar falan ediyo galiba

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail

%50 falan olur en kötü.Beklediğine değmez al geç

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Aldım oyunu. Xbox kolu da sipariş vermiştim 22 haziranda gelecek, onunla birlikte oynamayı düşünüyorum. Cevaplarınız için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,797
Üyeler
162,064
Son üye
farukcanb