Kanka geldi mi bir sorun oldu mu ?steam indirimlerini beklemeden önden horizon zero dawn aldım. 92tl iyi fiyat yakın zamanlarda hep Steam'de 135tl'ye falan düşmüş.
93.6₺ çekti karttan key anında geldi şuanda iniyorKanka geldi mi bir sorun oldu mu ?
daha önce de paylaşmıştınız kötü amaçla demedim zaten days gone aldık, daha önce de burayı paylaşmıştınız o yüzden sordum aynı şekildeİçinden derken? Site ile bir bağlantım yok müşteriyim ben de. Her gün sürekli Steam gibi burayı, Voiduyu, Playstore’u takip ediyorum güzel fiyat yakalamak için.
Tamamdır dostum akşam indirimlerine bi bakıcam belki burdan alırım93.6₺ çekti karttan key anında geldi şuanda iniyor
EvetGüvenilir mi gerçekten ?
Keyifli oyunlar hocam. Evet denk geldikçe paylaşmaya çalışıyorum özellikle Amazon, Etail, Voidu takip ettiğim siteler, Bookmarklara kaydedip gün aşırı bakmanızı tavsiye ederim, gerçekten güzel fırsatlar çıkabiliyordaha önce de paylaşmıştınız kötü amaçla demedim zaten days gone aldık, daha önce de burayı paylaşmıştınız o yüzden sordum aynı şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet sitede bir problem yok en geç 1 saat içinde geliyor da ,sitede sınırlı indirimler her oyun yok
Niyetiniz varsa, bu fiyata kaçmaz hocam.Horizon zero dawn alınır mı
god aldım saol kod anında geldiTüm oyunlar zamlanırken, böyle AAA oyunları bu civarlarda hala bulabiliyorken bence kaçırılmamalı.
ETAIL üzerinde şu an oyunlar, başlıkta belirttiğim fiyatlara gelmekte.
Oyunlar STEAM KODU olarak teslim ediliyor, merak etmeyin, oyununuz Steam'de olacak.
Site güvenilir daha önce defalarca alışveriş yaptım, içiniz rahat olsun, çok kısa süre içerisinde keyinizi teslim ediyorlar.
Elbette şüpheniz varsa siz de istediğiniz gibi araştırabilirsiniz, Google ve dolayısıyla Trustpilot elinizin altında.
171₺ - GOD OF WAR için buraya... (Sepette "etailwar" yazarsanız kupon kısmına 190 yerine 171'e düşüyor fiyat.)
92₺ - Days Gone için buraya...
92₺ - Horizon Zero Dawn için buraya...
212₺ - Marvel's Spiderman için buraya... (Sepette "Spider20" yazarsanız kupon kısmına, 212'e düşüyor fiyat.)
219₺ - Gotham Knights için buraya... (Sepette "etailhood" yazarsanız kupon kısmına, 219'a düşüyor fiyat.)
Site üzerindeki diğer indirimleri incelemek isterseniz de buraya...
Tıklamanız yeterlidir.
Bu oyunlar dışında, Voidu sitesinde de yine Playstation Studious oyunlarında bazı indirimler mevcut, fiyatlar bir tık daha pahalı gibi ancak faturaya ek almak isteyen olursa yararlanabilir.
Onun için de buraya tıklayın.
Benim şu setten bir tek Horizon eksik kalmıştı onu da bu indirimde alıyorum, komple Sony - Playstation Studios oyunlarını tamamlamış oldum
Keyifli oyunlar.
Gow'u ps de oynadım pc de farkı var mı ekstra olarak bir şey aliyim ona göre