Cihangir
80+ Gold
allahtan onu geçen sene indirimde 125 e aldımOlm cyberpunka 500 çok az deil yani..
allahtan onu geçen sene indirimde 125 e aldımOlm cyberpunka 500 çok az deil yani..
Heee, havale ile aldıysanız bilemiyorum olabilir. Ben hep PayTR üzerinden kart ile aldığım için öyle bir senaryoyu görmedim.siparişten sonra
Ödemeyi tamamladıktan sonra lütfen "[email protected]" üzerinden bizimle iletişime geçiniz ve dekontunuzu gönderiniz.
gibi bir yazı geldiği için ödemeyi tamamladım ve dekont attım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış mı anladım yoksa
umarım birkaç gün e gelmez fast yaptım 2.44tl veripHeee, havale ile aldıysanız bilemiyorum olabilir. Ben hep PayTR üzerinden kart ile aldığım için öyle bir senaryoyu görmedim.
İyi olmuş aldığın bende days gone alcam diye cyberpunk alamadım ama arkadaş epic hesabını verdi saolsun ona varya cumaya gidersem bir gün onun için dua edicem @The King of Comedy sayesinde cyberpunk oynadım adam adam ☝allahtan onu geçen sene indirimde 125 e aldım
etaile girin hocam siparişler kısmında kod oluşturulduysa direk oradan alabilirsiniz ben de havale ile almıştımumarım birkaç gün e gelmez fast yaptım 2.44tl verip
ne kadar sürede geldi acaba sizinki durup durup oraya bakıyorum suanda gerildim istemsizceetaile girin hocam siparişler kısmında kod oluşturulduysa direk oradan alabilirsiniz ben de havale ile almıştım
etail miles morales getirse alırdım ordan daha uyguna geliyor ama sadece steamde satılıyor şuanYalnızca nakit.
Gizli saklı iş çevirmiyorum, insanları yanlış yönlendirmiyorum. Neyin ne olduğunu açıkça ve dürüstçe belirtiyorum, site adresi açık şekilde ortada, linkimden almak istemeyen gayet normal şekilde de alabiliyor. Konuya yazan 2 adet Moderatör arkadaş var ve bir problem olduğunu belirtmediler. Bilgilendirme yapmadan linki gömerek yapmış olsam bir nebze anlayacağım da şu koşullarda uyarı alacaksın demenizin sebebini anlayamadım.
Maalesef.
Keyifli oyunlar
Al hocam...
Konuyu okur musunuz
Zamlanırsa şaşırır mısın hocam? Hiçbirimizin şaşıracağını sanmıyorum o yüzden ne alsak kar.
Keyifli oyunlar
10 dk içinde gelmişti sanırım. şuan yoğunluk da olabilir hem maili hem hesabınızı kontrol edin ikisine de düşerne kadar sürede geldi acaba sizinki durup durup oraya bakıyorum suanda gerildim istemsizce
horizon zero dawn aldım indirimde 125 tl ye days gone da alayım zamlanırsa forza gibi çok pişman olurumİyi olmuş aldığın bende days gone alcam diye cyberpunk alamadım ama arkadaş epic hesabını verdi saolsun ona varya cumaya gidersem bir gün onun için dua edicem @The King of Comedy sayesinde cyberpunk oynadım adam adam ☝
Bencede knk pişman olmak berbat bi his diycemde sonbahar indirimleri ne zmnhorizon zero dawn aldım indirimde 125 TL ye days gone da alayım zamlanırsa forza gibi çok pişman olurum
diğer indirime kadar zamlanır benceBencede knk pişman olmak berbat bi his diycemde sonbahar indirimleri ne zmn
22-29 kasım arası galiba ama o zamana kadar artar alacaksanız şimdiden alın pişman olursunuzBencede knk pişman olmak berbat bi his diycemde sonbahar indirimleri ne zmn
Gizli saklı iş yapıyorsunuz demedim referans linki yasak diye biliyordum fakat uyarı almadığına göre sıkıntı yok.Yalnızca nakit.
Gizli saklı iş çevirmiyorum, insanları yanlış yönlendirmiyorum. Neyin ne olduğunu açıkça ve dürüstçe belirtiyorum, site adresi açık şekilde ortada, linkimden almak istemeyen gayet normal şekilde de alabiliyor. Konuya yazan 2 adet Moderatör arkadaş var ve bir problem olduğunu belirtmediler. Bilgilendirme yapmadan linki gömerek yapmış olsam bir nebze anlayacağım da şu koşullarda uyarı alacaksın demenizin sebebini anlayamadım.
Maalesef.
Keyifli oyunlar
Al hocam...
Konuyu okur musunuz
Zamlanırsa şaşırır mısın hocam? Hiçbirimizin şaşıracağını sanmıyorum o yüzden ne alsak kar.
Keyifli oyunlar