Neler Yeni

🔥İndirim Days Gone: 99₺ & God of War: 197₺ - Zamlardan Önce Kaçırmayın!

Cihangir

80+ Gold

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
siparişten sonra

Ödemeyi tamamladıktan sonra lütfen "[email protected]" üzerinden bizimle iletişime geçiniz ve dekontunuzu gönderiniz.

gibi bir yazı geldiği için ödemeyi tamamladım ve dekont attım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanlış mı anladım yoksa
Heee, havale ile aldıysanız bilemiyorum olabilir. Ben hep PayTR üzerinden kart ile aldığım için öyle bir senaryoyu görmedim.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
allahtan onu geçen sene indirimde 125 e aldım
İyi olmuş aldığın bende days gone alcam diye cyberpunk alamadım ama arkadaş epic hesabını verdi saolsun ona varya cumaya gidersem bir gün onun için dua edicem @The King of Comedy sayesinde cyberpunk oynadım adam adam ☝

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
umarım birkaç gün e gelmez fast yaptım 2.44tl verip
etaile girin hocam siparişler kısmında kod oluşturulduysa direk oradan alabilirsiniz ben de havale ile almıştım

• Beğen
Reaksiyonlar: L3ON

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Yalnızca nakit.

Gizli saklı iş çevirmiyorum, insanları yanlış yönlendirmiyorum. Neyin ne olduğunu açıkça ve dürüstçe belirtiyorum, site adresi açık şekilde ortada, linkimden almak istemeyen gayet normal şekilde de alabiliyor. Konuya yazan 2 adet Moderatör arkadaş var ve bir problem olduğunu belirtmediler. Bilgilendirme yapmadan linki gömerek yapmış olsam bir nebze anlayacağım da şu koşullarda uyarı alacaksın demenizin sebebini anlayamadım.

Maalesef.

Keyifli oyunlar :)

Al hocam...

Konuyu okur musunuz :)

Zamlanırsa şaşırır mısın hocam? Hiçbirimizin şaşıracağını sanmıyorum o yüzden ne alsak kar.

etail miles morales getirse alırdım ordan daha uyguna geliyor ama sadece steamde satılıyor şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar sürede geldi acaba sizinki durup durup oraya bakıyorum suanda gerildim istemsizce :D
10 dk içinde gelmişti sanırım. şuan yoğunluk da olabilir hem maili hem hesabınızı kontrol edin ikisine de düşer

• Beğen

Cihangir

80+ Gold
İyi olmuş aldığın bende days gone alcam diye cyberpunk alamadım ama arkadaş epic hesabını verdi saolsun ona varya cumaya gidersem bir gün onun için dua edicem @The King of Comedy sayesinde cyberpunk oynadım adam adam ☝
horizon zero dawn aldım indirimde 125 tl ye days gone da alayım zamlanırsa forza gibi çok pişman olurum

Cihangir

80+ Gold

emojesss

80+
Bencede knk pişman olmak berbat bi his diycemde sonbahar indirimleri ne zmn
22-29 kasım arası galiba ama o zamana kadar artar alacaksanız şimdiden alın pişman olursunuz

rech

80+ Bronze
Yalnızca nakit.

Gizli saklı iş çevirmiyorum, insanları yanlış yönlendirmiyorum. Neyin ne olduğunu açıkça ve dürüstçe belirtiyorum, site adresi açık şekilde ortada, linkimden almak istemeyen gayet normal şekilde de alabiliyor. Konuya yazan 2 adet Moderatör arkadaş var ve bir problem olduğunu belirtmediler. Bilgilendirme yapmadan linki gömerek yapmış olsam bir nebze anlayacağım da şu koşullarda uyarı alacaksın demenizin sebebini anlayamadım.

Maalesef.

Al hocam...

Konuyu okur musunuz :)

Zamlanırsa şaşırır mısın hocam? Hiçbirimizin şaşıracağını sanmıyorum o yüzden ne alsak kar.

Gizli saklı iş yapıyorsunuz demedim referans linki yasak diye biliyordum fakat uyarı almadığına göre sıkıntı yok.

• Beğen

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,647
İsim
Kerem Çavuş
forza 5 alıcaktım 600 lira oldu oyun alırken hiç alsam mı falan diye düşünmeyin aklınızda oyun varsa direkt indirimsiz bile alabilirsin

• Beğen
Top Bottom