Eyw çektim 1 tane.ETAIL'de şu an iki oyun da belirttiğim fiyatlarda.
ÇOK SORU GELİYOR; SİTE GÜVENİLİR AŞAĞIDAKİ YORUMA YAZDIM & GÖRÜNTÜ BIRAKTIM.
Elbette siz de istediğiniz gibi araştırabilirsiniz, Trustpilot ve Google elinizin altında.
Eklediğim linklerden girerseniz bana da %5'lik bonus kazandırırsınız. Size hiçbir şey kaybettirmez.
Oyunlar size STEAM kodu olarak teslim edilecek., o konuda da şüpheniz olmasın.
Oyunlar;
God of War: https://etail.com.tr/god-of-war-19?tracking=leon
Days Gone: https://etail.com.tr/days-gone-19?tracking=leon
İstediğiniz oyunu sepete ekliyorsunuz,
Sepete gidip "Promosyon Kodu Kullan"a tıklıyorsunuz.
God of War için; "etailwar"
Days Gone için; "etailgone"
Yazıyorsunuz ve oyun fiyatları belirtilen tutarlara düşüyor.
PayTR üzerinden güvenle alabilirsiniz.
Bilmeyenler için, evet, tekrar belirtiyorum; site güvenilir. Daha önce 4 defa alışveriş yaptım.
Keyifli oyunlar.
Alıntıyı görüntüle
şuan 111.5 alsam mı kararsızımNeyse tamam çözdüm ohh sonunda aldım 3 senedir şu oyunu oynamak istiyordum nedeni bilinmezAlıntıyı görüntüle
Yalnızca nakit.steam bakiyem i,le alabiliyormuyum bunları? nakit sadece değilmi?
Gizli saklı iş çevirmiyorum, insanları yanlış yönlendirmiyorum. Neyin ne olduğunu açıkça ve dürüstçe belirtiyorum, site adresi açık şekilde ortada, linkimden almak istemeyen gayet normal şekilde de alabiliyor. Konuya yazan 2 adet Moderatör arkadaş var ve bir problem olduğunu belirtmediler. Bilgilendirme yapmadan linki gömerek yapmış olsam bir nebze anlayacağım da şu koşullarda uyarı alacaksın demenizin sebebini anlayamadım.Muhtemelen referans link verdiğinizden uyarı alacaksınız.
Maalesef.Horizon Zero Dawn için var mı indirim kodu?
Keyifli oyunlar
Al hocam...Gow kaçak oynamıştım ama alsammı bilemedim şahsen ilerde oynarmıyım bilemiyom . Zamlar korkutucu
Konuyu okur musunuz131.6 ya satılıyor fiyatı mı yükseldi
Zamlanırsa şaşırır mısın hocam? Hiçbirimizin şaşıracağını sanmıyorum o yüzden ne alsak kar.FH4 5 zamlanmış. Sony oyunları zamlanır mı tekrardan? miles morales düşünüyordum zaten pahalı fiyattan çıkmıştı
Keyifli oyunlarEyw çektim 1 tane.
remastered değilde bende miles morales almayı düşünüyorum belki sony oyunları kış indiriminde sonra zam yapar inşallah öyle olur çünkü o zaman alabilirimFH4 5 zamlanmış. Sony oyunları zamlanır mı tekrardan? miles morales düşünüyordum zaten pahalı fiyattan çıkmıştı
steam de 125 tl ye aldımHorizon Zero Dawn için var mı indirim kodu?
Al bence knk indirimler bittikten sonra 3 aya kalmaz zam gelcek diyorlar en azından oynamasan bile dursun 100 tl oyun 3 ay sonra 100 tl ye bulamassın steam napmışsa zamlancak her şey.şuan 111.5 alsam mı kararsızım
Neden mail atmanız gerek anlamadım.Hocam bende aldım mail atmamız gerekiyor sanırım attık bakalım bekliyoruz normalde hiç yapmadığım şeydir steam ,epic dısı oyun almak ilk deneyimim kötü olmaz umarım
steam kuru 10 olarak önerdi bazı oyun yapımcıları önceden arttırdı bazıları hala arttırmadı belli olmaz bazıları zam yapmayada bilir. mesela cyberpunk çıktığından beri 250 tl artarsa cd projekt red 500 falan yapar fazla arttırmaz benceAl bence knk indirimler bittikten sonra 3 aya kalmaz zam gelcek diyorlar en azından oynamasan bile dursun 100 TL oyun 3 ay sonra 100 TL ye bulamassın steam napmışsa zamlancak her şey.
siparişten sonraNeden mail atmanız gerek anlamadım.
Aldıktan sonra 10 dakika içinde kod olarak Siparişlerim kısmında çıkıyor.
Kötü bir deneyim yaşamazsınız merak etmeyin.
Olm cyberpunka 500 çok az deil yani..steam kuru 10 olarak önerdi bazı oyun yapımcıları önceden arttırdı bazıları hala arttırmadı belli olmaz bazıları zam yapmayada bilir. mesela cyberpunk çıktığından beri 250 TL artarsa cd projekt red 500 falan yapar fazla arttırmaz bence