yusuftheayay
80+ Bronze
Siparişlerim kısmına direk düşüyor kodBen aldigimda hemen geldi ama yogunluk varsa biraz bekletebilir.
Siparişlerim kısmına direk düşüyor kodBen aldigimda hemen geldi ama yogunluk varsa biraz bekletebilir.
knk sipris verdim ödemesini yaptim banka hesabindan cekilmis gozukuyor ama siparislerimde gozukmuyor neden acabaPardon var "etailextr5" kodu ile extra yuzde 5 daha indirim alabilirsiniz.
Gelmesi gerek, eger bir sure bekledikten sonra gelmeazse Discord sunucularina yaz hemen yardimci olurlar.knk sipris verdim ödemesini yaptim banka hesabindan cekilmis gozukuyor ama siparislerimde gozukmuyor neden acaba
ne zaman almıştınEpic games'ten 91 TL ye almıştım yine o fiyatlara düşebilir bence
Pardon hocam ya 148 e almışım ama aklımda niyeyse 91 diye kalmış kusura bakmayın yanlış bilgi verdim.Kuponla mi aldin yoksa o fiyata mi dustu? Eger Sony oyunlarina zam gelmezse birkac sene icinde duser politika o sekilde Sony'de.
Telefondan hocam İngilizce uygulama.Sol ustten oyunlar -> urun etkinlestir diyeceksin.