Neler Yeni

🔥İndirim Gofrik 16 adet 180₺

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
SERHAT ÖZER
Sade10 kaşık yulaf ezmesi + 3 çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi+1.5 çay bardağı ılık süt +5 adet ceviz parçacığı hayatınızın gençliğinizin değerini bilin erinmeyin hazırlayın ve hem paranızla hem de hayatınızla kazıklanmayın bunun maliyeti o çikolataların maliyetinin yarısı 3 4 kez de yersiniz sağılığından bahsetmiyorum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,777
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bence en güzel gofretti küçük olan versiyonunu yemiştim. İyi fiyattı alanlar için bunda da.

Zehir olduğunu düşünmüyorum.
Evet son dönemdeki haberleri biliyorum ama devletimiz neden müsade etsin toksik maddeli antep fıstığını kullandırmaya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Onur Yücel
Almayın gözünüzü seveyim arkadaşlar almayın aldırmayın. İhraç ettiğimiz tüm antep fıstıkları aflatoksin olması gerekenin 10-15 katı fazla olduğu için geri gönderildi. Bunları ülker kahve dünyası geri aldı. Kahve dünyası basıyor her şeye fıstığı tambolda bile %35 e çıkardılar fıstığı. şimdi de indirim yapıyorlar.
Kanka doğru söylüyorsun da bizdeki bütün tarım ürünlerinde onlarca kat fazla toksin ve zararlı ilaç var. Napalım mecbur yiyoruz meyve sebze yani her gün bir büyük kase salata yiyorum ben mesela yapcak bir şey yok bile bile zehirleniyorum ama nabiyim yani hiç sebze yemezsek de ayrı dert. Organik ürün almaya da cüzdan dayanmıyor :/
Haklısın ama yapacak bir şey yok.
Bu ürün için haklısın gofret de yemeyiver yani bir şey olmaz ama meyve sebze yemek zorundayız onlarda bile tonlarca zehir.

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Tahir Öztürk
Bence en güzel gofretti küçük olan versiyonunu yemiştim. İyi fiyattı alanlar için bunda da.

Zehir olduğunu düşünmüyorum.
Evet son dönemdeki haberleri biliyorum ama devletimiz neden müsade etsin toksik maddeli antep fıstığını kullandırmaya.
Devletin haberi olsa müsade etmez ama denetim çok zayıf, denetim olacağı zaman da önceden haberi gidiyor zaten mutlaka ona göre önlem alıyor firmalar da

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Sinan
Bunu geçen aldım aşırı tatlı geldi bir daha da almam. Hele bu içine sırf maliyet düşürmek için koydukları kimyasallar ve fıstık muhabbettinden sonra hiç birine dönüp bakasım gelmiyor.
Ay da bir makbul den antep fıstığı alırdım şimdi ona bile korkar oldum.

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Enes Opçin
Hocam afiyet olsun da bir sürü sıkıntı var. Fıstıklar elimizde kaldı basıyorlar ürünlere inşallah bişey olmaz insan canı en kıymetsiz ülkelerden biriyiz.
son dönemde yeme içme düzenim allak bullak. bi dünya abur cubur yiyorum. sanırım bir sıkıntı olacaksa ilk olacak kişilerden biri benim

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
RECEP ARSLAN
Geçen cuma Hepsiburada'da aynı kampanya vardı şöyle bir fiyata geldi 50 tanesi :) Şuan nasıl bilmiyorum ama diğer çikolatalara göre en temiz içerikli çikolatalardan biriydi Tadelle ile birlikte. Ama şu son fıstık olayı benim de kafamı karıştırıyor.

1733139107152.png

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Mert Uysal
antepfıstıkları kanserojen olmasaydı alırdım direkte bu sefer iş sıkıntı :D

Top Bottom