Kalıcı Ücretsiz [GOG] The Witcher: Enhanced Edition ve The Witcher e-kitaplar ücretsiz!

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,793

Sayfada biraz aşağıya girip GOG Galaxy'i indirip, indirdikten sonra giriş yaptıktan sonraki çıkan ekrandan ücretsiz oyununuzu alabilirsiniz.

Sayfada daha da aşağıya inip "CLAIM FREE GOODIES" butonuna tıklayıp gerekli adımları yaparsanız The Witcher e-kitaplarını da ücretsiz edinebilirsiniz. (Sanırsam İngilizce.)

Önceden'de Vermişlerdi Ben Almıştım Alacaklara Hayırlı Olsun.

Sayfada biraz aşağıya girip GOG Galaxy'i indirip, indirdikten sonra giriş yaptıktan sonraki çıkan ekrandan ücretsiz oyununuzu alabilirsiniz.

Sayfada daha da aşağıya inip "CLAIM FREE GOODIES" butonuna tıklayıp gerekli adımları yaparsanız The Witcher e-kitaplarını da ücretsiz edinebilirsiniz. (Sanırsam İngilizce.)
Ne zamana kadar sürüyor bu ?

Witcher serisini aldıktan sonra kötü oldu o.O2

GOG Galaxy'de The Witcher: Enhanced Edition uzun bir süredir ücretsizdi diye biliyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.

Geri