Göğüs antrenmanı için hareket önerisi

aey25

80+
Reaksiyon skoru
54
Merhaba 3 aydır spor yapıyorum full bodyden splite geçtim.Haftada 4 gün spora gidiyorum Pazartesi Salı-Perşembe Cuma şeklinde.Pazartesi ve Preşembe günleri Göğüs Biceps Triceps Salı ve Cuma günleri Sırt ve Omuz yapıyorum.Bacak şimdilik çalışmıyorum.Göğüs için fly ve chest press düşünüyorum 3.hareketim ne olmalı?Program hakkında da yorum yapabilirsiniz elbette.

split yerine push pull legs deneyebilirsin. 4. günde üst body atarsın güzel olur diye düşünüyorum

machine chest press
S. Machine incline chest press
Dumbbel hammer grip press
arasından seç hepsi iyi çalıştırır göğüsü

pec deck ve incline dumble doğru yaparsan 2 set 8-10 tekrar herkeze yeterli daha fazla harete gerek yok

2 itiş 1 açış idealdir yani doğru mu?

kral göğüsün raconu bench pres ve flydır orta göğüs için dumduz bench at üst göğüs için de incline at bi de fly yaptın mı daha da bir şeye ihtiyacın yok 3 senelik deneyim konuşuyor inan bana abidik gubidik hareketlere gerek yok. Bir de hareket sayısına değil negatiflere odaklan basarken hızlı bas göğsüne indirirken olabildiğince yavas indir olay bu büyümenin raconu bu iksir bu kardeşim hadi allah kolaylık versin

kral göğüsün raconu bench pres ve flydır orta göğüs için dumduz bench at üst göğüs için de incline at bi de fly yaptın mı daha da bir şeye ihtiyacın yok 3 senelik deneyim konuşuyor inan bana abidik gubidik hareketlere gerek yok. Bir de hareket sayısına değil negatiflere odaklan basarken hızlı bas göğsüne indirirken olabildiğince yavas indir olay bu büyümenin raconu bu iksir bu kardeşim hadi allah kolaylık versin
negatiflere cok dikkat ediyorum teşekkürler tavsiyen için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,687
Üyeler
189,311
Son üye
Mithra1
Geri