Neler Yeni

Göğüse ağda niyetine tek seans lazer yaptırılırsa %90 dökülür mü?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şimdi ben ağda yapacaktım göğsüme, acı ama mecbur, makine direkt çıkartıyor.
Bir yerle görüştüm. Ağda niyetine tek seans lazer yapabilir miyim, kıllar dökülür mü büyük oranda? Evet dedi. 10 gün içinde tüm kıllar dökülür 2 ay temiz kalırsınız dedi.

Şimdi benim amacım kalıcı çıkmaması değil. Amacım sanki ağda vurulmuş gibi olması. Tek seans lazer bunu sağlar mı? Yani sonrasında çıkabilir, yine yaptırırım sorun değil. Umarım anlatabildim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü içimden bir ses sen bilirsin diyor abi djejwj

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet bende epilasyon yaptiricam tüm vücut için tek seans yetmez bence kıl kökü analizin yapılması lazım epilasyon işlemini merdiven altı yerlerde sakın yapma ciddi sonuçlar doğurabilir dikkat et

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bende epilasyon yaptiricam tüm vücut için tek seans yetmez bence kıl kökü analizin yapılması lazım epilasyon işlemini merdiven altı yerlerde sakın yapma ciddi sonuçlar doğurabilir dikkat et
Yok merdiven altı değil. Adana'da bilinen bir yer. İşine önem veriyor adam. Epilasyon makinelerini gördüm böyle dev gibi. Para harcanmış yani belli oluyor.

Tüm vücut değil bu arada, göğüs sadece. Yani tek seans da şey için pürüzsüz olması için. Sonrasında çıkabilir sorun değil. Yani ağda gibi 1 2 ay temiz bırakır mı tek seans lazer.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yok merdiven altı değil. Adana'da bilinen bir yer. İşine önem veriyor adam. Epilasyon makinelerini gördüm böyle dev gibi. Para harcanmış yani belli oluyor.

Tüm vücut değil bu arada, göğüs sadece. Yani tek seans da şey için pürüzsüz olması için. Sonrasında çıkabilir sorun değil. Yani ağda gibi 1 2 ay temiz bırakır mı tek seans lazer.
1/2 ay napican temiz olup kış Zaten 😂 kalıcı neden istemiyorsun

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1/2 ay napican temiz olup kış Zaten 😂 kalıcı neden istemiyorsun
Para yok yani var babam vermez. Erkek adam kıllı olur abii bilmiyor musnnnnn(!)
Hı adam doğru mu söylüyor. Yani tek seans lazer tüm kılları döküp 2 ay temiz bırakır mı? Yoksa böyle yarısı dökülmüş yarısı var gibi mi olur?

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Arkadaşlar bizim isyerinden muhasebe müdürü arkadaş yaptırdı 3 seansta tekrar çıkmaz garantili dediler adam bi dünya da para harcadi ama gel gör ki çok az da olsa yine çıkıyormuş..Ben de niyetlenmistim ama vazgeçtim sonra..

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Para yok yani var babam vermez. Erkek adam kıllı olur abii bilmiyor musnnnnn(!)
Hı adam doğru mu söylüyor. Yani tek seans lazer tüm kılları döküp 2 ay temiz bırakır mı? Yoksa böyle yarısı dökülmüş yarısı var gibi mi olur?
Tamamen dökülmez muhtemelen diyorum ya kıl kök analizin yapılması lazım önce numune alınıp ona göre 2 tip uygulama şekli var kimisinin teni beyaz olur kıl az olur kimisinin teni koyu kıl çok olur ben kesin gider diyemem erkek adam kıllı olur lafı da çok saçma bir görüş ben temiz olmayı seviyorum kıl beni rahatsız ediyor her hafta bady kit makinem var alıyorum ama bıktım artık 😁 kökten işi halletmem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bizim isyerinden muhasebe müdürü arkadaş yaptırdı 3 seansta tekrar çıkmaz garantili dediler adam bi dünya da para harcadi ama gel gör ki çok az da olsa yine çıkıyormuş..Ben de niyetlenmistim ama vazgeçtim sonra..
Çıkar ama az çıkar zaten kadın gibi pürüzsüz olamazsın

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Allah sabır versin 😀
1 hücreden 5 kıl durumu var bende de.. çok bunaltınca ayda bir ben de alıyorum ama yok arkadaş bitmiyor derdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,475
Üyeler
162,005
Son üye
BarON__
Top Bottom