Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
80+ sertifikası olunca kaliteli olmuyor.
Son düzenleme:
okey.Öyle umutoruz dc bak.
Boşuna binlerce lira vermeye gerek yok. 5 koruması olan mis gibi güç kaynağı
Evinizde 3 ekran kartıyla mining yapmıyorsanız ne diye pahalı psular alırsınız anlamam (paranız varsa isterseniz platinyum plus 10000watt alın)
Anakartınız yanmaz, psunuz patlamaz korkmayın. Öyle bir şey olsa işid&pkk alır kullanır.
Al bunu 10 sene kullan, hemde modüler.
Sertifika: https://www.clearesult.com/80plus/manufacturers/GAMETECH-BILGISAYAR-ITHALAT-IHRACAT-SANTICLTDSTI
GAMETECH 700watt 80 Plus Gold 14cm Sessiz Fan Modüler Power Supply Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
GAMETECH 700watt 80 Plus Gold 14cm Sessiz Fan Modüler Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Buda 750watt fetişi olanlar için
GAMETECH 750watt 80 Plus Gold 14cm Sessiz Fan Modüler Power Supply Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
GAMETECH 750watt 80 Plus Gold 14cm Sessiz Fan Modüler Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
EKLEME:
Bu Psu'ya kötü diyenler iddialarını kanıtlamakla mesuldür
reis sen incelemesini yapsan mükemmel olur750w olanın içini @GameTech paylaştı sanırım alinir bende Ağustos ayında incelemsini yapmayı planlıyorum satın alıp
Abi senden bu mesajı bekliyordum.Attığın sertifika linkinde 230V için hiçbir veri yok?
İyi olduğunu kanıtlar mısın?
İç yapıyı ve sentetik testleri geçtim 12V kanalından verdiği güç bile belli değil, bilgi yok.
230V için herhangi bir sertifika testi yok, 115V için olanlar bile bu modeller değil. Gold için LLC olması lazım, ACRF veya Double Forward ile gold sertifikiya çıkmak zor, olan PSU görmedim, bu fiyatta da LLC kullanılmaz. İyi olduğuna dair kanıt bekliyoruk.
Zaten bizde çok şey beklemiyoruzİç yapısının fotoğrafını buldum.
Grup düzenlemeye sahip, 330 uF kapasitör var eğer 1 taneyse Hold up time için yetersiz kalabilir, EMI filtresi pek iyiye benzemiyor, bunun dışında gerekli bir sürü bilgi var fakat bunlara bakılırsa pek kaliteli bir PSU değil.
750w olan 12v kanalından 697w veriyor bu arada.İç yapısının fotoğrafını buldum.
Grup düzenlemeye sahip, 330 uF kapasitör var eğer 1 taneyse Hold up time için yetersiz kalabilir, EMI filtresi pek iyiye benzemiyor, bunun dışında gerekli bir sürü bilgi var fakat bunlara bakılırsa kaliteli bir PSU değil.
750w olan 12v kanalından 697w veriyor bu arada.
Bu seviyede grup düzenlemeli olması biraz saçma ama fiyatı meh gibiGrup düzenlemeli