yigit121
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 43
- İsim
- yiğit kadir aliusta
Eskiden en iyi karşı cins arkadaşım olan kız yanyana otururken yaptığım hoşuna gitmeyen davranışlarım yüzünden benden soğudu (2 yıl önce)
sonraki yıl ben bu kıza tutuldum ve benden daha da nefret etti(1 yıl önce)
aynı yıl bu konular bittikten sonra yan yana yine oturduk ve ben onun suyuna giderek aramızı bir patrça olsun düzelltim ama o yine benden nefret ettiğini syledi ama inandırıcı değildi.yerlerimiz ayrılınca ben mentali bozdum aramız yine bozuldu(1 yıl önce)
bu yıl başladığında kankamla yan yana oturtuldu arkadaşım ona takıldı benle ilgili bana kötü şeyler söyledi(inş ölür fln) AMA BEN BU KIZI UNUTAMIYORUM(bu yıl)
kız animeci bende başladım ilk kez onun için animelere (demon slayer,20.bölümdeyim)kızın dcsini alsam ya da yanyana otursak problemi çözerim.
TAKTİK VERİN LÜTFEN AGA FENERLİLER BU KADAR DERTLİ DEĞİL
(FENER BU YIL ÇOK İYİ YANLIŞ ANLAMAYIN)
sonraki yıl ben bu kıza tutuldum ve benden daha da nefret etti(1 yıl önce)
aynı yıl bu konular bittikten sonra yan yana yine oturduk ve ben onun suyuna giderek aramızı bir patrça olsun düzelltim ama o yine benden nefret ettiğini syledi ama inandırıcı değildi.yerlerimiz ayrılınca ben mentali bozdum aramız yine bozuldu(1 yıl önce)
bu yıl başladığında kankamla yan yana oturtuldu arkadaşım ona takıldı benle ilgili bana kötü şeyler söyledi(inş ölür fln) AMA BEN BU KIZI UNUTAMIYORUM(bu yıl)
kız animeci bende başladım ilk kez onun için animelere (demon slayer,20.bölümdeyim)kızın dcsini alsam ya da yanyana otursak problemi çözerim.
TAKTİK VERİN LÜTFEN AGA FENERLİLER BU KADAR DERTLİ DEĞİL
(FENER BU YIL ÇOK İYİ YANLIŞ ANLAMAYIN)