mysticbestt
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
GoodByeDPI Türk Telekom'da çalışmıyor. Merhaba arkadaşlar TR denedim çalışmadı Rus denedim Rus'da çalışmadı yardım eder misiniz?
Kaspersky inikse silmen gerek kaspersky engelliyor onuGoodByeDPI Türk Telekom'da çalışmıyor. Merhaba arkadaşlar TR denedim çalışmadı Rus denedim Rus'da çalışmadı yardım eder misiniz?
kanka pc formattan geldi kendimde indirmedim vpn olarak norton360 varKaspersky inikse silmen gerek kaspersky engelliyor onu
güvenemem sanırımDosyanın içinde türktelekom mevcut denermisin bende aynısından kullanıyorum.
![]()
goodbyedpi-0.2.3rc3-2
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
oyundan atma sorunu vb yaşatıyor1.1.1.1 warp indir
Güvenmek ne alaka ? Hatta konu linki atıyorum yine güvenemem diyorsan karışmıyorum .dkanka pc formattan geldi kendimde indirmedim vpn olarak norton360 var
güvenemem sanırım
Post automatically merged:
oyundan atma sorunu vb yaşatıyor
Aynı şekilde malwarebyte da yeni yeni engellemeye basladı. Şuan virüs programsız kullanıyorumKaspersky inikse silmen gerek kaspersky engelliyor onu
kanka içinde gizli bişey felan varsa sıkıntı koddan anlamam kodlarını atarsan bakayım biGüvenmek ne alaka ? Hatta konu linki atıyorum yine güvenemem diyorsan karışmıyorum .d
Öneri - Discord VPN olmadan giriş yapmak
Verdiğim linkten goodbyedpı indiriyoruz. https://www.mediafire.com/file/9uj2dvs88zukawi/goodbyedpi-0.2.3rc3-2.rar/ Virustotal ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Bat Dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u...forum.donanimarsivi.com
hangisini kullanıyorsun acabaAynı şekilde malwarebyte da yeni yeni engellemeye basladı. Şuan virüs programsız kullanıyorum![]()
Türkiye-Normali farketmiyor. Malwarebyte acıksa outbound tarafa cıkıs yapamıyorsun. Ama türkiye olan duzgun calısıyor bayagıdır.kanka içinde gizli bişey felan varsa sıkıntı koddan anlamam kodlarını atarsan bakayım bi
Post automatically merged:
hangisini kullanıyorsun acaba
bende hiç bir şekilde çalışmıyor norton360 kullanıyorum yukardaki dosyayada güvenemedimTürkiye-Normali farketmiyor. Malwarebyte acıksa outbound tarafa cıkıs yapamıyorsun. Ama türkiye olan duzgun calısıyor bayagıdır.
Hocam dnsredir olana şag tık düzenle orda -9 u -5 yap veya 9 ise 5 yap belki onu unutmus olabilirsinbende hiç bir şekilde çalışmıyor norton360 kullanıyorum yukardaki dosyayada güvenemedim
bu türk versiyonunu kaspersky tehlikeli diyip engelliyor yine de devam et diyince chrome indirmiyor, virüs olarak algıladığı için güven vermiyor![]()
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com