Neler Yeni

Yardım GoodByeDPI Türk Telekom'da çalışmıyor

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
bu türk versiyonunu kaspersky tehlikeli diyip engelliyor yine de devam et diyince chrome indirmiyor, virüs olarak algıladığı için güven vermiyor
Githubda açıklamayı okumanızı tavsiye ederim. Uzun uzun yazmış şahıs. Yine de içiniz rahat etmiyorsa yapacak bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüdai
Güvenmek ne alaka ? Hatta konu linki atıyorum yine güvenemem diyorsan karışmıyorum .d
dediğini yaptım çalışmadı diyeyim

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,483
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Githubda açıklamayı okumanızı tavsiye ederim. Uzun uzun yazmış şahıs. Yine de içiniz rahat etmiyorsa yapacak bir şey yok.
Evet yanlış hatırlamıyorsam zaten indirdiğimde de kaspersky'da engellenenler gibi bir yerde not a virus yazıyordu. Kasperskyı kaldırıp tekrardan indirmeyi denedim ve indi, chrome vs. engellemiyormuş, "yine de indir" desem de yine kaspersky engelliyormuş.
Alternatif superonline dnsredir olandan bir tanesi discordu açıyor, diğerleri açmıyor.
Ve hiçbiri robloxu açmıyor, warp ile zar zor açılıyor, internet aşırı yavaşlıyor, oyun da da deli gibi ping oluyor.
Bende durum böyle, bizi bu duruma sürükleyenlerin Allah belasını versin, hayırlı geceler herkese.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüdai
Evet yanlış hatırlamıyorsam zaten indirdiğimde de kaspersky'da engellenenler gibi bir yerde not a virus yazıyordu. Kasperskyı kaldırıp tekrardan indirmeyi denedim ve indi, chrome vs. engellemiyormuş, "yine de indir" desem de yine kaspersky engelliyormuş.
Alternatif superonline dnsredir olandan bir tanesi discordu açıyor, diğerleri açmıyor.
Ve hiçbiri robloxu açmıyor, warp ile zar zor açılıyor, internet aşırı yavaşlıyor, oyun da da deli gibi ping oluyor.
Bende durum böyle, bizi bu duruma sürükleyenlerin Allah belasını versin, hayırlı geceler herkese.
hiç bir şekilde çalışmıyor bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Furkan Kul
dns yapmadan çalışmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Furkan Kul
@echO OFF

@echO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
PUSHD "%_arch%"

start "" goodbyedpi.exe --set-ttl 3

POPD
POPD

yeni metin belgesi oluşturup bu kodu yapıştır, sonrasında farklı kaydet diyip kayıt türünü tüm belgeler yap sonrasında ismini x.cmd yap ve yönetici olarak çalıştır

baştaki echo büyük olcak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,954
Üyeler
167,223
Son üye
yigit542
Top Bottom