Neler Yeni

google ads gösterim olmasına rağmen geri dönüş almıyorum

zorlu123123

80+ Bronze
bir şikette çalışıyorum yazılım geliştirme google ads te 1 ayda 100 bin gösterim olmasına rağmen geri arama 0 bunun sebebini bilen biri aşağıya gelebilirmi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

zorlu123123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne reklami veriyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi türden yani
google ads ve meta

sosyal meda yada pazarlamacı değilim bu sorun nerden geliyor merak ediyorum herkes düşünüyor bulamadık bi türlü

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
google ads ve meta

sosyal meda yada pazarlamacı değilim bu sorun nerden geliyor merak ediyorum herkes düşünüyor bulamadık bi türlü
Hocam o anlamdada demedim göruntulu reklam aği mi arama ağı mı sadece uygulamalar mı

zorlu123123

80+ Bronze
Hocam o anlamdada demedim göruntulu reklam aği mi arama ağı mı sadece uygulamalar mı
kb hocam aramağa agı oluyor galiba google seo tarzı kelimelerle insanların önüne çıkarmaya çalışıyoruz hem yazılım geliştirme uzmanlığı hemde teknik destek birimindeyim sosyal medya tarafınada iyi kötü düzeltmeler yapıyorum her şey yerli yerinde deniyor 2 haftadır arayan soran yok teklif almak için ondan önceki haftalarda gayet telefon akışı vardı (satış) anlamında

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
kb hocam aramağa agı oluyor galiba google seo tarzı kelimelerle insanların önüne çıkarmaya çalışıyoruz hem yazılım geliştirme uzmanlığı hemde teknik destek birimindeyim sosyal medya tarafınada iyi kötü düzeltmeler yapıyorum her şey yerli yerinde deniyor 2 haftadır arayan soran yok teklif almak için ondan önceki haftalarda gayet telefon akışı vardı (satış) anlamında
Potansiyel müşteri secenegide vardi fiyat teklifi alma secenekleri gibi oyle araçlarda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,290
Üyeler
168,919
Son üye
ozgur0007
Top Bottom