Neler Yeni

Google Çeviri Dil Sabitleme

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
bugün bilgisayarı açtım çeviriden bir şeye bakacaktım ama ben seçmediğim halde
1655973162356.png

dil Azerbaycan Türkçesi oldu Türkçeye çevirince otomatik geri Azerbaycan dili oluyor ne yapmam gerek dili sabitlemem için ?

Siaus

80+
Alıntıyı görüntüle
dil Azerbaycan Türkçesi oldu Türkçeye çevirince otomatik geri Azerbaycan dili oluyor ne yapmam gerek dili sabitlemem için ?
azerbaycan dili yazan yerden türkçeyi seçin değiştirmediğiniz sürece öyle veya başka bir dilde kelime aratmadığınız sürece öyle kalır

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
azerbaycan dili yazan yerden türkçeyi seçin değiştirmediğiniz sürece öyle veya başka bir dilde kelime aratmadığınız sürece öyle kalır
Hayır, Türkçe yapınca yine Azerbaycan dili oluyor. her çevirmek istediğimde yeniden açtığımda Azerbaycan dili oluyor

Siaus

80+
Hayır, Türkçe yapınca yine Azerbaycan dili oluyor. her çevirmek istediğimde yeniden açtığımda Azerbaycan dili oluyor
ingilizce olan yeri türkçe yapıp, azerbaycan olanı ingilizce yapmayı denediniz mi

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Alıntıyı görüntüle
Herhalde google buna konum verilerinizden bakıyor azerbeycanda mısınız? Veya google hesabınızın kayıtlı olduğu telefon filan azerbeycanda mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Konum bilginizde türkiye mi seçili yani?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Browser dili öncelikli. Browseı kullandığın dilden bahsetmiyorum. Yüklendiği yerden bahsediyorum. Google servisleri ülkelere göre farklılık gösteriyor. Browser nerede yğklendiyse yada Google servisi nereden çağırıldıysa onu default baz alıyor. Örneğin ABD den gelen birisi Türkiye takvimlerine uyum sağlamakta çok zorlanıyor. Bu da onlardan biri sanırım. OSI kuralları kısaca.

Ya da en basit ihtimalde URL de en to az gibi Bi path vardır. Girdiğinde otomatik onu basıyordur.

Gizli sekmeden girip dener misin Bi?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Browser dili öncelikli. Browseı kullandığın dilden bahsetmiyorum. Yüklendiği yerden bahsediyorum. Google servisleri ülkelere göre farklılık gösteriyor. Browser nerede yğklendiyse yada Google servisi nereden çağırıldıysa onu default baz alıyor. Örneğin ABD den gelen birisi Türkiye takvimlerine uyum sağlamakta çok zorlanıyor. Bu da onlardan biri sanırım. OSI kuralları kısaca.

Ya da en basit ihtimalde URL de en to az gibi Bi path vardır. Girdiğinde otomatik onu basıyordur.

Gizli sekmeden girip dener misin Bi?
Gizli sekmede Türkçe İngilizce

Herhalde google buna konum verilerinizden bakıyor azerbeycanda mısınız? Veya google hesabınızın kayıtlı olduğu telefon filan azerbeycanda mı?

Konum bilginizde türkiye mi seçili yani?
Hayır Türkiyedeyim konumda türkiyede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,731
Üyeler
169,763
Son üye
buraktgr14
Top Bottom