Neler Yeni

Google Chrome vs Microsoft Edge

Hangisi

• Oy kullanan toplam üye
    35

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Brave en iyisi

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
Ama yok illa ikisinden birini kullanmak istiyom diyorsan da Microsoft edge derdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reklam engelleyici hepsinde var ve VPN verileriniz satılıyor. Yani gizli değil. Opera veri hırsızlığı yapıyor.
Ona göre bakarsan da hepsi veri çalıyor knk

Son düzenleme:

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
yorucu değilki asıl Google Chrome rami ağlatıyor
Yoruculuktan kastım kullanıcıyı yoruyor. Çok fazla özellik var. İncik cıncık var. Ben bir browser da neden Ram kullanımı ayarı yapma ihtiyacı duyayım ki? Bu stabil olmadığı anlamına gelir. Chorome'un son güncellemesinde birde face id özelliği getirilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Sekmeleri yüz tanıtarak kilitleme özelliği gibi birşeydi. Neden yani? Sade kullanıcı ne anlar face id'den değil mi?

Edge'i bırakmam için çok fazla değişiklik gerekiyor. İş için bize chrome kullanın diyorlar. Ekibime tüm çalışmaları Edge özelinde yapmaları talimatı veriyorum. Edge'e çalışırsa, birçok browserda da çalışır zaten. Belki at gözlüğü takıyorum fakat o gözlükten önce birçoğunu denedim deneyimledim.

Brave, mozilla, torch bilişim sektöründe adı sanı duyulmamış browserlar. Kim bilir ne kadar açıkları var.
reklamı iyi yapıldı o yuzden.
ben edge kullaniyorum. sebebi yok ama sanki daha hızlı calisiyormus gibj geliyor
Tamamen haklısın aslında. Reklamı iyi yapıldı. Üç beş yayıncı çıkmıştı şöyle güzel böyle güzel, koyu kırmızı tema tüm gücü opera'ya verip browser özelinde işlem gücü kazanmaları vs. Kimse bilmiyor ki boş özellik bunlar. Yukarıda bahsettiğim face id muhabbeti gibi.

Top Bottom