- Reaksiyon skoru
 - 5,417

Garip. Dns ayarlarını değiştirdin mi peki ?Ben bu dediklerim olduğunda vpn'i aktif etmemiştim hocam.Ondan bahsediyorum ben

Son düzenleme: 

Garip. Dns ayarlarını değiştirdin mi peki ?Ben bu dediklerim olduğunda vpn'i aktif etmemiştim hocam.Ondan bahsediyorum ben
o yüzden olmuş olabilir hocamEvet,varsayılan haldeki dns adresini google dns adresi ile değiştirmiştim.
VPN den dolayıÖncelikle, bu uyarı gizli sekme açık olmayınca çıkmıyor. Telefonla Google Chrome ve gizli sekme üzerinden herhangi bir arama yapmak istediğim zaman, örneğin; "sahibinden.com" bunu ilk seferde uyarı çıkmadan aratabiliyorum, fakat ikinci sefer Refresh yapıp aynı şekilde tekrar arattığımda bu aşağıda fotoğrafını verdiğim Google uyarısı çıkıyor. Farklı telefonda da denedim olmadı. Google sürümü eskiydi, onunla alakalı olabilir mi acaba? Neden olabilir bu? Telefonda virüs vs. mi var acaba?
Not: Biraz zaman geçtikten sonra tekrar denedim, hiçbir şekilde o uyarı çıkmadı. Sanırım üst üste arama yapınca oluyor.Veya gizli sekmede arama yapınca ara ara çıkıyor bu güvenlik uyarısı.Alıntıyı görüntüle
Badboy seni vpn in ilmini sökmüşvpn açıkken direk url yi yazarsan böyle bir hata almıyorsun arama yerine bir şeyler yazınca bu doğrulamayı istiyor (kendim den biliyorum)
Yalnız şimdi farkettim, ne kadar kötü Türkçem varmış.VPN den dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Badboy seni vpn in ilmini sökmüş
Vpn ile zerre alakasi yok bu arada.VPN den dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Badboy seni vpn in ilmini sökmüş