Neler Yeni

Google Domains'in satılışı sonrası geçilebilecek firmalar?

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
https://www.isimtescil.net/

Başarılı bir firma. Domain yönetimi iyi denilebilir. Göz atmanızda fayda var.
Aman hocam kaç ay önce 40 liraya kaydettiğim .tr alan adlarını bugün bana 5 dolardan yeniletmeye çalışıyor.
Üstelik bu kaçıncı yapışı, diğer alan adlarında anlarım da .tr alan adları maliyetli bir şey değil 5 dolar lüzumsuz.
Gördüğüm gibi taşıdım domainlerimi. Allah, İsimtescil'in eline düşürmesin.

MveA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Ali
Aman hocam kaç ay önce 40 liraya kaydettiğim .tr alan adlarını bugün bana 5 dolardan yeniletmeye çalışıyor.
Üstelik bu kaçıncı yapışı, diğer alan adlarında anlarım da .tr alan adları maliyetli bir şey değil 5 dolar lüzumsuz.
Gördüğüm gibi taşıdım domainlerimi. Allah, İsimtescil'in eline düşürmesin.
Türk lirası çok değersiz. Yoksa 5 birim bir domain için gayet ucuz. Zaten birçok firma ilk kayıtta fiyatları hep aşağıda tutuyor. Son olarak 12 aylık bir alım olduğundan 1. ve 12. ay farkı ülke şartlarına bakınca çok normal.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Türk lirası çok değersiz. Yoksa 5 birim bir domain için gayet ucuz. Zaten birçok firma ilk kayıtta fiyatları hep aşağıda tutuyor. Son olarak 12 aylık bir alım olduğundan 1. ve 12. ay farkı ülke şartlarına bakınca çok normal.
Tamam da hocam .tr domainleri yurt dışından gelmiyor ki biz veriyoruz, maliyeti de 2 dolardan daha ucuz hala.
Ürün yerli fiyatı neden yabancı :D ben şu an .tr domainlerimi Awm Bilişim'e taşıdım çok daha uyguna geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öneriniz için teşekkür ederim.
Siteleri biraz yavaş gibi geldi ama bir kere CF yönlendirdikten sonra değerlendirilebilir.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Türk firmaları tercih etmeni önermiyorum, ICANN sağlayıcısını kullanan yabancı firmaları tercih edebilirsin. Ben Cloudflareye taşımayı planlıyorum şuanlık orada ucuz, illa da türk firma diyorsan 15-20 domainim isimtescil'de orada da bir sıkıntı yaşamadım.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Türk firmaları tercih etmeni önermiyorum, ICANN sağlayıcısını kullanan yabancı firmaları tercih edebilirsin. Ben Cloudflareye taşımayı planlıyorum şuanlık orada ucuz, illa da türk firma diyorsan 15-20 domainim isimtescil'de orada da bir sıkıntı yaşamadım.
.tr için yerli firma tercih etmem gerekliydi Awm Bilişim'i tercih ettim.
Diğerleri için hala karar veremedim. CF mantıklı ancak transfer costta havadan ekstra 1 dolar daha alıyor :D
.tr domainlerim İsimtescil'deydi her zaman yaptığı gibi alakasız fiyatlar çektiği için taşıdım bir daha yolum düşmez muhtemelen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Herkese domainnameapi sitesini öneririm kendimde kullanıyorum aslında bayilik sistemi ama fiyatları baya uyguna geliyor isteyen deneyebilir.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
.tr için yerli firma tercih etmem gerekliydi Awm Bilişim'i tercih ettim.
Diğerleri için hala karar veremedim. CF mantıklı ancak transfer costta havadan ekstra 1 dolar daha alıyor :D
.tr domainlerim İsimtescil'deydi her zaman yaptığı gibi alakasız fiyatlar çektiği için taşıdım bir daha yolum düşmez muhtemelen.
Teknoclouds gibi bi darbeyi yedikten sonra TR firmalara güvenemiyorum ben 1 dolar fazla vereyim güvenilir olsun hocam :D
80 domainim patladı teknoclouds'ta ortalama 30k domainlerden içeri girdim, aktif geliştirdiğim projem vardı bi 50k da ordan içeri girdim

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Teknoclouds gibi bi darbeyi yedikten sonra TR firmalara güvenemiyorum ben 1 dolar fazla vereyim güvenilir olsun hocam :D
80 domainim patladı teknoclouds'ta ortalama 30k domainlerden içeri girdim, aktif geliştirdiğim projem vardı bi 50k da ordan içeri girdim
Geçmiş olsun hocam ama belli olmuyor ya bak bugün de Google Domains kapanıyor Squarespace'in neler yapacağı belli bile değil.

Herkese domainnameapi sitesini öneririm kendimde kullanıyorum aslında bayilik sistemi ama fiyatları baya uyguna geliyor isteyen deneyebilir.
.com için fiyatları fena durmuyor Google'a yakın, .net'i de transferle getirsek falan olur gibi :D
Daha iyisini bulana kadar iyisi bu gibi, öneriniz için teşekkürler :peepokalp:

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Geçmiş olsun hocam ama belli olmuyor ya bak bugün de Google Domains kapanıyor Squarespace'in neler yapacağı belli bile değil.

.com için fiyatları fena durmuyor Google'a yakın, .net'i de transferle getirsek falan olur gibi :D
Daha iyisini bulana kadar iyisi bu gibi, öneriniz için teşekkürler :peepokalp:
bu firma atakdomain'e bağlı ve baya hızlılar bende uzun süredir bunu kullanıyorum.

Top Bottom