Bütün Samsung s serisini denedim hepsi çok başarılı fakat çok yapay sonuçlar veriyor xiaomiden 14t pro denedim berbattı 2 gün falan oldu satali pixel 8 pro almayı düşünüyorum sence özgün doğal fotoğraf çekiyor mu?1.5 ay kadar 2. cihaz olarak Pixel 8 Pro kullanmıştım. saf android hızlı, tepkisel ama kütük gibi bana göre. Animasyon tarafında başarısız sayılır. 9 serisinde yine bir tık iyi ama video olarak düşük ışıkta pek bir şey bekleme, özellikle ön kamerada. fotoğraf tarafında çooook başarılı.
Doğal denilemez. Gölgeleri açma derdinde fotoğraf tarafında, çekmeden önce gölgeler karanlık olması gerektiği gibi, çektikten sonra gölgeleri orası gölge değilmiş gibi açıyor. Hoş görünüyor denilebilir ama neredeyse her fotoğrafta böyle yapınca biraz bunaltıyor.Bütün Samsung s serisini denedim hepsi çok başarılı fakat çok yapay sonuçlar veriyor xiaomiden 14t pro denedim berbattı 2 gün falan oldu satali pixel 8 pro almayı düşünüyorum sence özgün doğal fotoğraf çekiyor mu?
Video kamerası nasıl gündüz ve gece Apple a karşıDoğal denilemez. Gölgeleri açma derdinde fotoğraf tarafında, çekmeden önce gölgeler karanlık olması gerektiği gibi, çektikten sonra gölgeleri orası gölge değilmiş gibi açıyor. Hoş görünüyor denilebilir ama neredeyse her fotoğrafta böyle yapınca biraz bunaltıyor.
Renkler normal, bir tık kontrastı fazla ama samsung kadar değil.
Gece berbat derim şahsen. Detayları yok etmemek için grenli sonuçlar veriyor, benim en nefret ettiğim durum. Video tarafında kamera geçişleri kötü. Gündüz Samsung kadar başarılı derim.Video kamerası nasıl gündüz ve gece Apple a karşı
Anladım teşekkür ederim bana uygun bir cihaz olmadığını düşünüyorum ozaman vivo x100 pro tarafına bakacağımGece berbat derim şahsen. Detayları yok etmemek için grenli sonuçlar veriyor, benim en nefret ettiğim durum. Video tarafında kamera geçişleri kötü. Gündüz Samsung kadar başarılı derim.