quiksilver_
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
arkadlar google play store windows 11 kurmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilen varmı veya kullanan
Windows 11'e Google Play Store kurmak istiyorsun heralde. Bluestacks Android emulatör kullanabilirsin.arkadlar google play store windows 11 kurmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilen varmı veya kullanan
bu programı indirsem direk girermi storeyeWindows 11'e Google Play Store kurmak istiyorsun heralde. Bluestacks Android emulatör kullanabilirsin.
Evet emulatörde oyun, uygulama vb. kurabilirsiniz.bu programı indirsem direk girermi storeye
Bu arada kurmadan önce sanallaştırma açmanız lazım.yorumun için tşk ederim
sanallaştırma nedir hocam nasıl açıcamBu arada kurmadan önce sanallaştırma açmanız lazım.
Burdan Bluestacks 5 Android 11 olanı indirebilirsin. Raporlayıp en iyi cevap seçersen iyi olur.![]()
Download BlueStacks - App Player on PC - Windows and Mac
Download BlueStacks for Windows and Mac. Enjoy over 1 Million Top Android Games with the best app player for PC.www.bluestacks.com
sanallaştırma nedir hocam nasıl açıcam
Bios üzerinde virtual.... yazar onu açmanız lazım.Önce görev yöneticisinden alt kısımda sanallatırma etkin veya devre dışı yazar etkinse dokunmanıza gerek yok değilse biostan açmanız lazımsanallaştırma nedir hocam nasıl açıcam
etkin bende öle görünüyorAlıntıyı görüntüle
görev yöneticisinde cpu kısmının sağ altında şunu göreceksin, sende kapalıdır büyük ihtimalle, biostan açman lazım ama tam olarak biosta nerede olduğunu bilmiyorum, kendi anakart modeline göre youtbe den bakabilirsin
o zaman bi bakın size sanallaştırma uyarısı vermez ise güle güle oynayınetkin bende öle görünüyor
indirdim deniyorumo zaman bi bakın size sanallaştırma uyarısı vermez ise güle güle oynayın
hocam söylemeyi unutmuşum girince aklıma geldi, google play gamesin kendisinin pc için uygulaması var eğer daha orijinal bir şey indirmek istersen ama bazı uygulamalar yok beta aşamasında olduğu içinarkadlar google play store windows 11 kurmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilen varmı veya kullanan