Neler Yeni

Google son zamanlarda çok yavaş çalışmaya başladı.

MzeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berkay Vatan
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda google çok yavaş çalışmaya başladı herhangi bir problem yoktu birden oldu birkaç kişi google ayarlar sistem kısmından Google Chrome kapandığında arka plan uygulamaları çalıştırmaya devam et ve Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan ı kapat bilgisayarı yeniden başlat düzelir diyorlar ama emin değilim sizce nasıl olmalı veya başka bir çözümü var mıdır ?

José Mourinho

80+ Silver
Ayarlara girin Google'dan gizlilik ve güvenlik deyin çöp kutusuna tıklayın ekstra hiç bir sey seçeden sil diyon bütün hesaplardan çıkıs yapçaktır ama girersiniz siz

MzeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berkay Vatan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlara girin Google'dan gizlilik ve güvenlik deyin çöp kutusuna tıklayın ekstra hiç bir sey seçeden sil diyon bütün hesaplardan çıkıs yapçaktır ama girersiniz siz
tarama verilerini temizle ona mı ?

José Mourinho

80+ Silver
tıkladığımda gelişmiş ve temel yerlerde birkaç seçenek işaretli hiç bir şey yapmadan devam mı edeyim ?
evet bunlar seçii olmalı: tarama geçmisi, indirme geçmisi, çerezler ve site verileri , önbelleğe alınan resim ve dosyalar verileri temizleye tıklayın otomatik olarak silinir

MzeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berkay Vatan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet bunlar seçii olmalı: tarama geçmisi, indirme geçmisi, çerezler ve site verileri , önbelleğe alınan resim ve dosyalar devam a tıklayın otomatik olarak silinir
ekstra olarak şifreler ve diğer oturum açma verileri form otomatik doldurma verileri barındırılan uygulama verileri de işaretli sıkıntı olur mu kaldırayım mı onları

José Mourinho

80+ Silver
ekstra olarak şifreler ve diğer oturum açma verileri form otomatik doldurma verileri barındırılan uygulama verileri de işaretli sıkıntı olur mu kaldırayım mı onları
Kaldır kaldır sifrelerin silinir o dediklerini kaldır ben yaptım o hatayı sifreleri hepsini sıfırdan girdim kaç kere sifre sıfırlama talebi attım valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom