Neler Yeni

GoogleCrashHandler.exe sorunu

fzdemir8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Özdemir
Merhaba arkadaşlar bu konuyu dünde açtım bir cevap alamadım umarım bu gün belki yardım edebilecek birisi çıkar sorunum şu ne zaman oyunda olsam ya da olmasam herhangi bir şeyde iken googlecrashhandler.exe açılıyor görev yöneticisinden baktığımda yüksek bellek ve cpu kullanımı gösteriyor oyunlarda donmalara sebep oluyor bunun için ne yapabilirim ?

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Merhaba arkadaşlar bu konuyu dünde açtım bir cevap alamadım umarım bu gün belki yardım edebilecek birisi çıkar sorunum şu ne zaman oyunda olsam ya da olmasam herhangi bir şeyde iken googlecrashhandler.exe açılıyor görev yöneticisinden baktığımda yüksek bellek ve cpu kullanımı gösteriyor oyunlarda donmalara sebep oluyor bunun için ne yapabilirim ?
Görevi sonlandır de
Mesaj otomatik birleştirildi:

1596530264423.png

Bende nedense hiç sıkıntı yaratmıyor.

fzdemir8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görevi sonlandır de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bende nedense hiç sıkıntı yaratmıyor.
Bende hiç böyle olmuyor bundan dolayı chrome u kaldırdım tamamen o zaman düzeldi açık görünmüyor birden açılıyor açılınca da yüksek bellek ve cpu kullanıyor.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bende hiç böyle olmuyor bundan dolayı chrome u kaldırdım tamamen o zaman düzeldi açık görünmüyor birden açılıyor açılınca da yüksek bellek ve cpu kullanıyor.
Chrome yükle geri o açılınca bilgisayarı boşta bırak birkaç işlem yapıyor olabilir işlemler bitsin sorun düzelir.

fzdemir8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Özdemir

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Arka planda bu ve buna benzer bir sürü program çalışır fakat oyunlarda donma yapacak kadar ram ve CPU kullanımı yapması ilginç. Virüs vs. bulaşmış olmasın? Yada görev yöneticisinden işlem önceliğini ve işlemci kısıtı koyabilirsin.

fzdemir8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Özdemir
Arka planda bu ve buna benzer bir sürü program çalışır fakat oyunlarda donma yapacak kadar ram ve CPU kullanımı yapması ilginç. Virüs vs. bulaşmış olmasın? Yada görev yöneticisinden işlem önceliğini ve işlemci kısıtı koyabilirsin.
denedim umarım düzelir tekrar bakacağım, bakınız aynen böyle oluyor.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    9.1 KB · Hit: 54

fzdemir8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Özdemir